Не можеш да имаш рандом став за нешто кое не си го искусил,па уште и негативен.Или си хејтер или немаш самодоверба.
Никој тука со сила не може да натера некого да пишува.Тоа што доминираат пар луѓе е само затоа што имаат побројни мислења од останатите,а не затоа што некој друг ги ОПСТРУИРА останатите кои ете можеби повеќе сакаат да читаат,отколку да пишуваат,па затоа икс број се забележителни повеќе.
Фемина не е феминистички клан за да претставува женски род,фемина е форум,фемина е отворен и за мажи.
Фемина е форум,форум е место за дискусија со исти или спротиставени мислења.Ако имаш став и мислиш дека знаеш потруди се да допринесеш по цена и да се конфронтираш.Тука можеш да научиш,да смениш размислување или ти да допринесеш во обратна насока на нештата.Фемина е забава,а не реален живот за да така го разбира некој.
Плус,како го доживеа ти така со само две напишани мислења?!Плус,денес во 00 и 50 си зачленета,а си и рекла на пријателката неколку часа претходно кога сте биле излезени дека си зачленета?!Хм?!
Фемина е пријатно и дружељубиво место за луѓе кои се слободоумни и ја разбираат забавата и не го сфаќам насловот на темава,не се вклопува со нејзината идеја и обратно...како тоа пресудни,за кого?!Мислиш како случаен примерок на македонски девојки за да се донесе заклучок?!Каква опозиција?!Оние кои не се присутни тука?! Не е мис на светот или еуросонг,ниту има за цел да се извади просек за некое си истражување,за се пресудни,ниту се нужни.
Да немаше можност за дискусија,немаше ни да постои опцијата цитирај,туку секој засебно ќе коментираше и тоа ќе беше тоа,па и немаше да мора една меѓу друга да се читаме,затоа што нели,ако имаш спротиставено мислење ќе треба да молчиш.Мене пак ми пречат таквите кои не сакаат да бидат прозвани,испровоцирани,бегаат и се плашат аргументирано да дискутираат,па на сметка на тоа веднаш се вадат дека некој наводно ги опструира,се расправа,ги навредува.Но,не го негирам фактот дека лета по некоја вазна,штикла...на почетокот кога ќе наидев на такви,пристојно ја смирував топката,но сега...морав да си го спуштам нивото,како ти со мене,така јас со тебе...зошто нема начин,нечии хистерии и фрустрации некој тука да ги смирува на мене....нема шанси...
Сите сме различни и шаренолики и допринесуваме на свој начин,на некого му се допаѓало тоа или не,се додека е во рамките на правилата на форумот...не сме вадени од калап и не можеме да исполнуваме нечии лични стандарди.Кому му одговара,големо повели и добредојде.
Девојки,значи колку сме моќни а?!