ТЕМА: Дали нашите мислења се пресудни? Дали имаме опозиција!?

Мислење 02 Јул 2011, 13:54

Не мислев на тоа, али ај ..

баш затоа кажав, зашто ќе искочи и од ова кавга.
x.Daisy.x

Жолто цветче

15382252
Мислења: 1320
Зачленет: 24 Авг 2010, 11:50
Локација: Detroit, Michigan.
Се гледаме во огледало.
Јас Нарцис тој Роза.
Портокалови солзи од умор.

©Shelea.

Мислење 02 Јул 2011, 19:02

Нека искочи бе Дејзи :D
Јас незнам како луѓево не ги мрзи да дојдат и да се замраат да делат форум на позиција и опозиција.
Се луѓето се против нив, се некој не ги сака, се табоори имало незнам што.
Како бе мене некој не ми се контраше намерно и не ме бркаше од форумов коа имав 1-10-25 и сеа 2000 мислења. А на никој му неам излижано ни гз ни што ти знам, се што мислам си кажувам и не паѓам у несвест ако некој не се согласува со мене или не му се свиѓало мислењето.
Епа ако мислите дека од бројот на мислења се добива плата се лажете. Ако мислите дека бројот на мислења значи нешто на форумов тогаш седни и ти дреми 5 месеци напрај 3000 мислења и фали се :D
Баш се сеќавам кога почнаа на форумов да пишуваат Георгина, Дафни, Мерлин, Ливинг, значи од првите 10 мислења веќе се гледа дека знае да дискутира, изразува итн... како ете нив ги спомнав не почна да им се контра и да прави заговори против нив? :o
Заклучок: Проблемот е до вас болни умови! Get a life :x
mims-89

Жолто цветче

57179387
Мислења: 3329
Зачленет: 07 Мај 2010, 17:56

Мислење 04 Јул 2011, 20:48

Морав да прокоментирам!

Темава требало да се вика
,,10 девојки, 9 мислат исто, а 1 различно‘‘ |( :headbang:

Извини, но пред да ја отвориш ти си немал/а НИТУ ЕДНО мислење на форумов. Ова со отворањето на темата ти било прво мислење. Јас незнам како другарката на другарка ти те дознала, по кое мислење кога си немал/а ниту едно? :^) Си се зачленил/а 50 минути пред да ја отвориш темава. Дај објасни ако си сеуште овде!

Ама сепак ке ти кажам БРАВО за креативноста, си измислил/а приказна ;)
Сигурно, сигурно си бил/а претходно баниран/а
Ама откај лажеше, барем да не ги навредуваше форумџиките!
GarpovaV

Зелено цветче

16731081
Мислења: 887
Зачленет: 18 Фев 2011, 23:45
Локација: Право па, лево.

Мислење 04 Јул 2011, 21:09

ale.sandra,ова е форум,секој има право на свое мислење и истото да го искаже.Нормално дека ќе има судари и конфликти, зашто не сите размислуваме исто. И секоја девојка за себе си пишува свое мислење и став,како таа ги замислува работите.
starbucks

Жолто цветче

30873093
Мислења: 1692
Зачленет: 12 Апр 2011, 16:32
Локација: Рузвелтова 3
*Ноќно љубовно студио, а во главава лудило,
јас и ти главни актери...

*Главната мотивација на човештвото се парите и сексот...и љубовта кон нив.
Слика

Мислење 05 Јул 2011, 04:22

Сметам дека со самото отворање на темава девојката се наведе да го сврти цел форум против неа .
Скоро сите сме овде да дадеме некое мислење од искуство ,од она што сме го слушнале и виделе ,и сега нема смисла сите да сме доживеале исти работи , не сме си клонови една на друга ,па ај сме биле женски или не.
Не е начин да се создава раздор ,сите сакаме да се забавуваме ,да комуницираме на мирен и цивилизиран начин ,да си помагаме ако сме во состојба , а не да се расправаме со некој само поради тоа што не го дели нашето мислење .

Демократијата владее ,да му се невиди !
MarchelineAmaru

Жолто цветче

5424486
Мислења: 1399
Зачленет: 07 Јул 2010, 19:57
Локација: The First Circle of Hell
EvErYtHiNg AlWaYs HaPpEnS 4 A ReAsOnСлика

"...It's me and you - or walou..."

Мислење 07 Фев 2012, 17:56

ale.sandra напиша:или напротив само 20 или 30 многу активни членови умеат да кажат за било што, како да се од бога донесени на Фемина. :

Некои од девојките тука имаат повеќе време, пишуваат повеќе мислења, и сега оние кои имаат помалку очигледно се малку љубоморни :lol: И јас имам помалку мислења но воопшто не ми сметаат оние кои имаат повеќе мислења и се поактивни. Напротив, повеќе ги почитувам затоа што од големиот број на нивни мислења може лесно да се заклучи каква е личноста и скоро сите ми се мили :) Си пишуваат девојките бре! Ви смета? |(
Justice.Girl

Сино цветче

8439
Мислења: 263
Зачленет: 15 Ное 2011, 01:12
Love you ! <3

Врати се на За форумот

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 3 гости

Site Meter