ТЕМА: Машките членови на форумот и категоријата „Секс“

Анкета: Ви пречат ли машките коментари во категоријата Секс?

Да
134
32%
Не
283
68%

Вкупно гласови : 417

Мислење 24 Јун 2010, 19:05

Иако понекогаш можеби е добро да се слушне и другата страна, во изминатиов период се појавија посликовити мислења во категоријата „Секс“ (најголем дел од нив ги избришавме), како и „остроумни“ коментари, прашања и непристојни предлози од страна на машки членови.

Размислуваме да отвориме посебна поткатегорија во „Секс“ каде што ќе се комуницира на релација мажи-жени (машките членови да не смеат да коментираат во другите теми) или дури и целосно да го забраниме пристапот на машките членови до категоријата „Секс“.

Би сакале да знаеме каков е вашиот став по ова прашање. Ви пречи ли зачестеното пишување на мислења од страна на машки членови во категоријата „Секс“?
bilkata
Администратор

89511
Мислења: 318
Зачленет: 04 Окт 2008, 19:38

Мислење 24 Јун 2010, 19:42

Јас би се изјаснила на темава. Ме нервираат последниве мислења. Не знаат како да се искажат, сакаат да се истакнат и претеруваат. Не би ми пречело нормално да се изразат и да прашаат за совет или да си искажат мислење. Ама ова е претеризам. Мислам дека немало нормално машко на форумов што пишало во темата секс и задржало некоја пристојност. Или даваат некои, како што кажавте, остроумни коментари, или мислат дека се фалат, да не импресионираат па преувеличуваат.
Мислам дека е добра опцијата за посебна подкатегорија, па на кој му одговара нека чита. А не да ги расипуваат сите теми.
RainBow

Црвено цветче

6758937
Мислења: 9894
Зачленет: 03 Дек 2009, 16:27
"Таму каде што се љубиме никогаш не е ноќ..."

Мислење 24 Јун 2010, 20:05

хаха,оставете ги бе греотк,баш се и смешни дури :D :D :D
femina90

Жолто цветче

1671823
Мислења: 3595
Зачленет: 25 Дек 2009, 01:21
Локација: Скопје
Not every brigde wants to be crossed :)

Мислење 24 Јун 2010, 22:08

И те како членови од калибарот на бој, суперишка, еротичниот и овој сега купидон ги расипуваат темите, аууу немате поим колку сакам да ги задавам кога ги читам. ПРисуствотот на машките членови не ми смета, ич, ама ова нивново е претеризам, снобизам, сеЉанштилук на нивоу :lol:
Прво и основно, премногу се вулгарни, имаме на форумов (ај барем тоа нека им биде срам) помали девојчиња кои стврано заслужуваат почит, и не треба да ги читаат овие глупости. Не дека тие не ги читаат и дека не знаат што како (некои се дури и поискусни од мене) ама постар и помал има разлика и граница, нели? Второ што ми смета е што пишуваат само на СЕКС, на ниту една друга категорија ги нема, значи, премногу се провидни што им е целта. И трето што можеби не е за тука, ама ај. Има машки членови кои немаат баш ниту едно мислење на темите, а се зачлениле и редовно ги има на чет :!: Ама баш редовно. И понекогаш се премногу отворени и прашуваат се и сешто. Ова сепак е форум, не мирц :fubar:
Смешни се нивните коментари и постови, ама искрено најрадо би читала совети, мислења, макар и на темите во Секс, ама толку сликовити и концизни описи, не фала. Па дури и понуди, директни, индиректни... :shake:
И може да се направи посебна подкатегорија за нив, ако веќе нема друго решение! Се извинувам за подолгиов пост, мој став, кој се најде навреден нека се замисли зошто е тоа така!
kate21

Жолто цветче

15234888
Мислења: 3912
Зачленет: 20 Дек 2009, 22:43
Локација: Тука...каде што ми е убаво...
Ако во виното не можам да ја удавам тагата, тогаш ќе го удавам разумот :drunk:

Мислење 24 Јун 2010, 22:34

присуството на машки членови не ми смета али се додека тој член се движи во границите на дозволеното и не претерува со вулгарности. мислам баш и како што кажаа има тука од 15-55 години, и не е вкусно секој да чита се. така да фала до администраторите што на време бришат :clap:
п.с не дека е лошо да слушнеме машко мислење али тоа да е реално не фалбаџиски, а и плус мислам дека е женски форум нели ?? :?:
karak

Жолто цветче

19791926
Мислења: 2407
Зачленет: 11 Апр 2010, 18:09
понекогаш и празниот лист кажува многу
Слика

Мислење 24 Јун 2010, 23:13

Јас уште одамна во една тема се изјаснив дека машки членови на женски форум не бива, ама бев погрешно сфатена и повеќето не се сложија со мене. На крајот испадна дека бој имал два профили, еротичниот од битола почна да се фали со големината на неговиот како што тој го нарекуваше „патлак“, а купидон раскажуваше за тоа како добро орално ја задоволувал девојка му. Кога некоја девојка ќе се пожалеше за нешто имаше лоши реакции од машките членови во стилот: Аман пак кукате за ова, досадни сте вака така... Ако ме прашувате мене, јас не би дозволила воопшто да има машки членови на женски форум, затоа што сите што досега се зачлениле на крајот испаѓале вулгарни.
OrdinaryGirl

Жолто цветче

411234
Мислења: 1453
Зачленет: 05 Фев 2010, 00:55
Локација: Скопје
just an ordinary girl.

Мислење 25 Јун 2010, 14:48

Не ми пречи да има машки членови на форумот, никој тука воопшто не ми пречи се додека ги почитува правилата и мислењето на останатите членови на форумот. Без вулгарности, навреди и пцости. Ама како што беше кажано погоре, некои се зачленија само за да се фалат, да не навредуваат и што ли уште не. Секој таков член заслужува бан, било да е машко или женско. А што му фалеше на Марли? Тој е машко, имаше форумска култура и сакав да го читам... штета што веќе не доаѓа тука.
Annath

Жолто цветче

22233515
Мислења: 3548
Зачленет: 09 Јан 2010, 17:01
Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you have imagined.
Слика

Мислење 26 Јун 2010, 17:15

Мое мислење е дека ова е женски форум и нема место за машки! Сепак досега не сретнав ни еден тип кој кажал нешто паметно! Кога читав некои постови од тој Еротичниот ми се згади! Ми се чини дека на таквите не му е местото во овој форум!
OzzyAngel

Жолто цветче

11471065
Мислења: 1884
Зачленет: 18 Мар 2010, 00:30
Локација: On a Stairway to Heaven...
I thought you were so strong
You'd make it through whatever
It's so hard to accept the fact you're gone forever

-To my Dad

Слика

Мислење 29 Јун 2010, 00:14

Ауффф претеруваат :D Ми пречат ептен,па ова е фемина,значи НОУ МЕН :D
baguf4e

Жолто цветче

27334215
Мислења: 2818
Зачленет: 17 Мај 2010, 17:43
Трофеи: 1
Слика

Мислење 06 Јул 2010, 17:17

kate21 напиша:И те како членови од калибарот на бој, суперишка, еротичниот и овој сега купидон ги расипуваат темите, аууу немате поим колку сакам да ги задавам кога ги читам. ПРисуствотот на машките членови не ми смета, ич, ама ова нивново е претеризам, снобизам, сеЉанштилук на нивоу :lol:
Прво и основно, премногу се вулгарни, имаме на форумов (ај барем тоа нека им биде срам) помали девојчиња кои стврано заслужуваат почит, и не треба да ги читаат овие глупости. Не дека тие не ги читаат и дека не знаат што како (некои се дури и поискусни од мене) ама постар и помал има разлика и граница, нели? Второ што ми смета е што пишуваат само на СЕКС, на ниту една друга категорија ги нема, значи, премногу се провидни што им е целта. И трето што можеби не е за тука, ама ај. Има машки членови кои немаат баш ниту едно мислење на темите, а се зачлениле и редовно ги има на чет :!: Ама баш редовно. И понекогаш се премногу отворени и прашуваат се и сешто. Ова сепак е форум, не мирц :fubar:
Смешни се нивните коментари и постови, ама искрено најрадо би читала совети, мислења, макар и на темите во Секс, ама толку сликовити и концизни описи, не фала. Па дури и понуди, директни, индиректни... :shake:
И може да се направи посебна подкатегорија за нив, ако веќе нема друго решение! Се извинувам за подолгиов пост, мој став, кој се најде навреден нека се замисли зошто е тоа така!

сосема се сложувам !
GaGa-GirL

Бело цветче

213
Мислења: 64
Зачленет: 30 Мај 2010, 16:46

Врати се на За форумот

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 3 гости

Site Meter