ТЕМА: Машките членови на форумот и категоријата „Секс“

Анкета: Ви пречат ли машките коментари во категоријата Секс?

Да
134
32%
Не
283
68%

Вкупно гласови : 417

Мислење 05 Фев 2012, 13:02

Се додека пристојно си читаат и пишуваат и што да ми сметаат. Значи се што е во друга крајност пријави и си има надлежни за тоа. А за оние што велат што бараат машки на женски форум воопшто, да бидеме искрени и да си признаеме дека кога би имало машки форум сигурно и ние би сакале да видиме како нешто изгледа од другата страна , така да не можеш да им забраниш да се зачленуваат , и онака ако сака некој ќе се пријави со женско име на пример, а зошто таква патетика.Tака да може сакаат да проучат како работи женскиот мозок ;)
ANGEL1

Сино цветче

3268
Мислења: 155
Зачленет: 21 Дек 2011, 23:44
Локација: Vo cetvrtata dimenzija na mojata fantazija
Слика
OSTAVETE TRAGA....NAJDLABOKIOT KOPNEZ NA COVEKOVOTO SRCE E POTREBATA DA ZIVEE ZA CEL POGOLEMA OD SEBE.

Мислење 16 Фев 2012, 00:05

Мене не ми сметаат машките на овој сајт.Едноставно сакаат да знаат нешто повеќе за жените,и може да научат каде грешат во сексот.Што жените мразат! ]:) И добро е понекогаш да слушнеш мислење од машко!! :D
awee

Сино цветче

6739
Мислења: 214
Зачленет: 06 Ное 2011, 13:39
Слика

Мислење 20 Фев 2012, 19:59

се машки кој не се сексуално задоволени и седат по женски форуми!! ;)
mona.s

Сино цветче

106368
Мислења: 465
Зачленет: 14 Јун 2011, 01:10
Whoever said money doesn't buy happiness didn't know where to shop

Blair Waldorf
Слика

Мислење 21 Фев 2012, 11:31

^ :^)
Тука имаме прекрасни форумски ликови од посилниот пол кои не висат на форумот поради исфрустрираност.
Hipica

Виолетово цветче

60839561
Мислења: 11394
Зачленет: 31 Дек 2009, 01:34
Локација: Се дувам на врв на Ајфелова
You can still gain me with love and have me for a while, you know? But you're not fighting for us.
Therefore, my love for you will grow low day by day and all the memories will consequently die.

Мислење 01 Апр 2012, 21:24

karak напиша:присуството на машки членови не ми смета али се додека тој член се движи во границите на дозволеното и не претерува со вулгарности. мислам баш и како што кажаа има тука од 15-55 години, и не е вкусно секој да чита се. така да фала до администраторите што на време бришат :clap:
п.с не дека е лошо да слушнеме машко мислење али тоа да е реално не фалбаџиски, а и плус мислам дека е женски форум нели ?? :?:

јас на пример се испофалив на фејзбук толку многу што претерав дека се решив да иам профил на фемина
околку што би се испофалил во тема „секс“..
АМА ТИЕ ШТО СЕ 55 ГОДИНИ се стварно АУТ.. :envy: :puke:
(одсекогаш сум бил против пост-комунистички генерации да седат позади компјутер....не личи ептен да добиваш коментари од роднини на фејзбук во стилот „Се сеќаваш ли како мал кога се брцкаше во кал“ како што имаше една зафрканција на фејс.мк....)
самата помсила ми е гнасна..
сум видел дека има и машки модератори
михаил еден се викаше мислам дека не е битно
а додека сме на оваа тема
феминки изјаснете се за динамиК :)
Dinamickid

Сино цветче

2142
Мислења: 117
Зачленет: 14 Јан 2012, 22:50
Слика

скокај на плочка или скокај на к**ов

Мислење 05 Апр 2012, 04:26

Ај сега, да не мешаме баби и жаби, за категорија секс зборувам.. разбирам некои зелени пубертетлии да се глупираат, ама коа ќе видам некој 25-40 годишен нереализиран како нашол да споделува лажни искуства и да се фали на темите таму.. :D Добро, јас знам дека се смешни, ама зарем тоа е доволна причина да се толерираат?
Којзнае какво достигнување е женски форум за некои такви. :^)
E...V...I...L

Сино цветче

10840
Мислења: 363
Зачленет: 31 Јан 2012, 04:46

Мислење 05 Апр 2012, 08:36

mona.s напиша:се машки кој не се сексуално задоволени и седат по женски форуми!! ;)

Добро машките сезнајни се? :^)
Не мислиш дека и тие имаат потрба да споделат некој свој проблем, искуство, да научат нешто или некому да помогнат? :^)
Во сексот се вклучени и двата пола, па така неизбежни се и во комуникацијата. ;)

И да бидеме искрени, ако постои некој машки форум (ист Мк, како Фемина) колку женски би се зачлениле таму? Не за да им пречат на машките, туку за да ѕирнат во нивните мозоци малку. :)
girl.23

Жолто цветче

12161557
Мислења: 1790
Зачленет: 02 Јул 2011, 12:09
"Čovjek samo srcem dobro vidi, bitno je očima nevidljivo."

Мислење 05 Апр 2012, 08:41

E...V...I...L напиша:Ај сега, да не мешаме баби и жаби, за категорија секс зборувам.. разбирам некои зелени пубертетлии да се глупираат, ама коа ќе видам некој 25-40 годишен нереализиран како нашол да споделува лажни искуства и да се фали на темите таму.. :D Добро, јас знам дека се смешни, ама зарем тоа е доволна причина да се толерираат?
Којзнае какво достигнување е женски форум за некои такви. :^)

точно тоа 35 годишен маж се регистрира и потоа ''на мене 20 цм ми е'' ми се повраќа кога ке видам вакво нешто има многу болни на форумот според мене нек си напрват машки форум па таму нека се фалаат со должината оваа е женски форум и точка :lol:
rozy

Сино цветче

9640
Мислења: 265
Зачленет: 22 Јул 2011, 10:01
Локација: in the sky
Uvek postoje dva mišljenja, moje i ono pogrešno!

Врати се на За форумот

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 3 гости

Site Meter