На инсистирање на членките на форумот се отвора темава за смена на бојата на жолтото цветче. Ајде членки предложувајте боја, па главните може ќе прифатат некој предлог
Па вака...модераторките мислам дека треба да гоја земат во предвид барањево, затоа што сме многу умни до се се придржуваме :roll: и плус затоа што стварно со тоа цветче треба да тераме 4000 наредни постови... и не е фер да тераме со такво тажно цветче...ме демотивира мене...сакам некое вакво плаво зеленко дречливо...весело...нека биде шарено(ако е технички изводливо ) или силна некоја дречлива розева...виолетова...нека најдат нешто...
Да,да и нека биде било каква, само ова жолтава не,не е баш сјајна own: Еве на пример нека бидееее....бело,оти сите убави бои се веќе резервирани
ЈЕEEE SAKAME VIOLETOVO CVETCE KAKO NA RAINBOW SLIKICKATA MOZI I PORTOKALOVO PA LUGE I ZOLTO MOZE SAMO NE VAKVO ZOLTO PODRECLIVO MALCE :mrgreen:
Ве поддржувам во ова и јас Според мене нека биде или портокалово или некоја весела виолетова боја :mrgreen:
Интересна петиција (признавам, и мене воопшто не ми се допаѓаше жолтата боја). Идејата ни беше боите на цветчињата да се менуваат како боите на виножитото. Сега, жолтата боја ја направивме повесела, а последното цветче (розовото) е веќе виолетово. Сепак, ако толку ја мразите жолтата боја, отворени сме за предлози. П.С. Пробавме со портокалова и не ни се допадна.