Доколку се соочите со проблем од техничка природа при користењето на сајтот, ве молиме да го пријавите во оваа тема. Однапред ви благодариме!
Твоет прашање нема врска со некој технички проблем, постави го во соодветна тема или пак пиши и лп на билката
Ако технички проблем е кога ќе излезам од форумот на главната страна на фемина,ме одлогира,ако отворам некоја содржина,пак ме логира и се така до недоглед.И некогаш кога ќе се логирам ми пишува Инвалид тоукен или нешто така беше и пак треба да стинам ентер за да ме префрли на форумот. Ете ви... И драга Билке,ако можеш да ми одговориш на прашањата на критики и забелешки,многу би била среќна!
Па нешто дефинитивно се случува,странава ја гледам видно изменета како да не е ок нешто,поситни буквите,целот дизајн некако чуден.....највероватно ова е привремено така?позз
Eh da beshe taka lesno.Nema kaj mene na laptop makedonska podrshka.Samo holandska i angliska. Od tugjina mi e kutriov donesen
Па можеш во старт,во контролен панел ( Control Panel ) и после во Regional And Language Options Па во languages кликаш на Details,и таму само ќе го адд-неш Мак. Јазик ваљда ќе се снајдеш
Активни теми кога ќе кликнам не ми ги отвара навистина активните,е туку од 24.08,од пред 54 минути и не од сите подфоруми. Е ако намерно е така...