PetraPanka напиша:zumbul напиша:devojcinja moi i juventus... mene ankcioznosta mi pocnuva so nejzinite simptomi koa sum zargizena za nesto!
eve primer sea mn razmisluvam za toa deka decko mi a ideme 3 ipol god ke ide da raboti 2 meseca nadov za letovo. ahh neznam sto da pravam eve i vo momentov mn se cuvstvuvam ruzno, pa resiv da vi pisam na vas... neznam sto da pravam, se osekam ne sigurno! da najdam zanimacija nemozam((
a neznam zasto vaka se osekam , dodeka pred toa sme bile oddeleni... za odmori za bilo sto ! moze mi e starv za vremeto, moze deka mi e navika...ama uste go sakam !
ve molam kazete mi so da pravam...
sigurno se custvuvas mnogu posigurna koga e toj so tebe i zatoa sega se plasis deka ako ste razdeleni tebe ke ti bide poloso a i plus mislis kako ke e tamu dali ke se snajde , so kogo ke e ... i site tie misli deka nesto ke se sluci ... koi sto mnogu e tesko da se potisnat![]()
![]()
stvarno e ova ludo , jas pomisluvam deka zabeguvam
ne znam veke sto da pravam
ne mozam da kontroliram misli i togas pocnuva strav panika , ama po sto ti pat ke napomenam deka pocnam da se prisetuvam na muabetite tuka i nekako ke se smiram , i se taka do narednito '' DRMANJE ''
da da taka e ! so nego se cuvstvuvam nekako najsigurno a nejkam da ide... a i pa sakam , sakam da vidam kako ke mi e bez nego no znam deka ke mi e tesko. stvarno neznam sto da pravam eve kako se doblizuva vremevo osekam sekoj den deka iam napadi ... s tek uste kolku dena ima t.e 2 meseca ke e tamu !!! znam deka nema da sakam da iskocam od doma, nema da pomislam duri ni na odmor da idam, ... ahhh neznam sto da pravam ???