mila23 напиша:Za zal, i jas sum iznenadena od brojkata na luge koi stradaat od anksioznost, a na pocetokot mislev deka samo mene mi se slucuva... posle 3 godini mozam da kazam deka mn od simptomite isceznaa kako trnenje na rakata, gusenje, tresenje na teloto kako da imam groznica, bolki vo zeludnikot, itn...sega uste se boram so glavobolka i vrtoglavica koja najcesto mi se javuva koga ke sednam vo kafic, koga ke vlezam vo tineks ili ramstore na primer, znaci onamu kade sto ima mn luge i kade mene me faka strav deka ke se onesvestam a so toa ide i sramot kako sega pred drugi luge toa mene da mi se sluci...porano nemozev da izlezam od doma, i kako sto pisa matejab mislam, site doktori na dezuren me znaeja i samo mi vikaa dete idi si doma i ne ja baraj bolesta onamu kade sto ja nema:) i za zal, vo pravo bile, ama jas togas ne gledav taka na sostojbata vo koja bev...avtobus, diskoteki, zabavi se za mene proslost koe mi fali i sakam pak da pocnam da izleguvam kako sto nekogas sum go pravela toa, ama toa e, se nadevam ke se sluci i toa pak eden den..a deka gi prelezav site bolesti, i deka bev na site lekari od srce, glava, tiroidna zlezda, sinusi, krv neznam kolku pati proveriv i duri odev vo krajnosti deka imam bolesti so nesakam ni da gi spomnav, za onie so go citale linden metod znaat na so mislam i epten se pronajdov vo negovata prikaznai za zal, pak ponekogas me obzemaat takvi losi misli i nemozam da spijam navecer, se prepotuvam, ama pak sum zadovolna i so ova bidejki pola od bitkata i izvojuvana barem taka mislam....posakuvam site da bideme pak ona sto sme bile a predlogot za anks kafe uste li stoi?:) pozdrav

Врати се на Здравствени проблеми
Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 11 гости