zdravo feminki. Toa pogore sto go imam pisano e tocno. No vo meguvreme se sluci nesto drugo. Iako na vtoriot pregled doktorot mi rece deka nemam cista ( me pregleda samo vaginalno bez eho ) cistata se ispostavi deka si bila tuka celo vreme a za toa razbrav koga otidov na pregled bidejki ostanav bremena. Segasnata doktorka sto si ja izbrav za maticna mi rece deka bilo cudo sto sum ostanala bremena na tolkava cista na jajnik.Momentalno sum vo 8.5 nedeli bremenost i za sega se e vo red, no ne e isklucena moznosta vo vreme na bremenosta kako rasti plodot da imam problem so cistata, no za toa postoelo resenie, odnosno laparoskopski da se izvrsi operacija koja sto nemalo da mu nasteti na bebeto. Se moam na Gospod se da bii vo red, bidejki mi e prva bremenost, planirana i mnogu si sakam bebence.
p.s. zenata se vika Roze od s. Slivnica Pretor e.... dokolku sakate ke vi dadam broj vo pp. Pozdrav na site i ne gubete nadez za zabremenuvanje dokolku imate cista..imajte verba vo Bog, cudata postojat samo ne se opteretuvajte psihicki i eden sovet..dozivuvajte orgazam zaedno so partnerot.