Насмевка

Вицови, шеги, интересни текстови, смешни слики и видеа, бесмислени теми.

Подреди по:
Наслов
Одговори Прегледи
Последно мислење
 1. magic
  Одговори:
  12.226
  Прегледи:
  1.027.270
 2. Mimi
  Одговори:
  7.607
  Прегледи:
  590.423
 3. Lella
  Одговори:
  27
  Прегледи:
  2.616
 4. EvAngelos
  Одговори:
  54
  Прегледи:
  3.406
 5. KateKane
  Одговори:
  247
  Прегледи:
  18.705
 6. DAngel
  Одговори:
  171
  Прегледи:
  6.887
 7. baba Rada
  Одговори:
  65
  Прегледи:
  3.601
 8. Sweetlove_0312
  Одговори:
  56
  Прегледи:
  1.820
 9. Someonespecial
  Одговори:
  205
  Прегледи:
  24.026
 10. baba Rada
  Одговори:
  45
  Прегледи:
  3.204
 11. Sweetlove_0312
  Одговори:
  12
  Прегледи:
  1.445
 12. Dream-Girl
  Одговори:
  200
  Прегледи:
  19.825
 13. Zivyle
  Одговори:
  4
  Прегледи:
  440
 14. baba Rada
  Одговори:
  79
  Прегледи:
  5.600
 15. Bitter-Sweet
  Одговори:
  3
  Прегледи:
  1.412
 16. Bitter-Sweet
  Одговори:
  18
  Прегледи:
  1.110
 17. nowhat
  Одговори:
  12
  Прегледи:
  1.406
 18. PogbaPol
  Одговори:
  47
  Прегледи:
  3.405
 19. MIcatastaturica
  Одговори:
  434
  Прегледи:
  24.870
 20. Bitter-Sweet
  Одговори:
  9
  Прегледи:
  682
 21. macedonec15
  Одговори:
  29
  Прегледи:
  1.511
 22. referentka
  Одговори:
  63
  Прегледи:
  2.716

Опции за редоследот на темите

Се вчитува...