Форумџика на годината 2019: НОМИНАЦИИ

Истакнати членови

 1. 18.977

  kukla21

  Мама
  Пораки:
  18.977
  Допаѓања:
  94.129
  Поени од трофеи:
  566
 2. 18.666

  RainBow

  Глобален модератор
  Пораки:
  18.666
  Допаѓања:
  43.661
  Поени од трофеи:
  556
 3. 16.152

  joy1

  Форумски идол, Женски
  Пораки:
  16.152
  Допаѓања:
  235.321
  Поени од трофеи:
  566
 4. 15.253

  Snow-Queen

  Форумски идол, Женски, 27, од Скопје
  Пораки:
  15.253
  Допаѓања:
  14.959
  Поени од трофеи:
  466
 5. 15.167

  Mishela

  Модератор, Женски, од where the streets have no name
  Пораки:
  15.167
  Допаѓања:
  73.431
  Поени од трофеи:
  566
 6. 14.387

  Annath

  Форумски идол, Женски
  Пораки:
  14.387
  Допаѓања:
  109.152
  Поени од трофеи:
  566
 7. 14.369

  Hipica

  Пораки:
  14.369
  Допаѓања:
  14.746
  Поени од трофеи:
  456
 8. 13.993

  buba4e89

  Форумски идол, Женски
  Пораки:
  13.993
  Допаѓања:
  83.372
  Поени од трофеи:
  566
 9. 13.777

  danichap

  Moderator, од On Top Of The World
  Пораки:
  13.777
  Допаѓања:
  228.982
  Поени од трофеи:
  556
 10. 12.578

  koritsaki

  Moderator, Женски
  Пораки:
  12.578
  Допаѓања:
  65.106
  Поени од трофеи:
  566
 11. 12.323

  mariz

  Форумски идол, Женски, од Skopje.
  Пораки:
  12.323
  Допаѓања:
  58.978
  Поени од трофеи:
  566
 12. 11.864

  Someonespecial

  Free-minded aesthete, Женски, од Andromeda Galaxy
  Пораки:
  11.864
  Допаѓања:
  158.175
  Поени од трофеи:
  566
 13. 11.068

  SummerGirl

  Форумски идол, Женски, од Скопје
  Пораки:
  11.068
  Допаѓања:
  16.541
  Поени од трофеи:
  466
 14. 10.975

  WildMk

  Форумски идол
  Пораки:
  10.975
  Допаѓања:
  96.656
  Поени од трофеи:
  426
 15. 9.761

  referentka

  Moderator
  Пораки:
  9.761
  Допаѓања:
  238.749
  Поени од трофеи:
  516
 16. 8.661

  duffi

  Форумски идол
  Пораки:
  8.661
  Допаѓања:
  106.399
  Поени од трофеи:
  506
 17. 8.659

  AngelOfArh

  Форумски идол, Женски, 32, од Скопје
  Пораки:
  8.659
  Допаѓања:
  47.619
  Поени од трофеи:
  516
 18. 8.139

  eli25

  Форумски идол
  Пораки:
  8.139
  Допаѓања:
  63.622
  Поени од трофеи:
  516
 19. 8.113

  Bitter-Sweet

  Форумски идол, Женски, 25, од ⭐Heaven⭐
  Пораки:
  8.113
  Допаѓања:
  43.192
  Поени од трофеи:
  516
 20. 8.101

  Dream-Girl

  Модератор, Женски, од Somewhere where I belong
  Пораки:
  8.101
  Допаѓања:
  88.334
  Поени од трофеи:
  516