Доделени трофеи на ☆°Night°☆

 1. 15
  Награден(а): 5 април 2020

  Сигурно се гордееш со себе

  Твоите мислења имаат 200 допаѓања.

 2. 10
  Награден(а): 20 март 2020

  Имаш ново хоби

  100 испратени мислења. Колку време поминуваш тука? Продолжи со исто темпо.

 3. 10
  Награден(а): 6 февруари 2020

  Имаш верни обожаватели

  Твоите мислења имаат 100 допаѓања. Можеби треба да започнеш да делиш автограми.

 4. 5
  Награден(а): 18 јануари 2020

  Те сакаат

  Твоите мислења имаат 50 допаѓања. Продолжи во тој стил!

 5. 2
  Награден(а): 27 декември 2019

  Влегуваш во игра

  10 испратени мислења. Веќе си на свој терен.

 6. 3
  Награден(а): 27 декември 2019

  Имаш обожавател

  На некого му се допаѓа твое мислење. Продолжи да пишуваш за да провериш дали е само случајност.

 7. 1
  Награден(а): 26 декември 2019

  Го скрши мразот

  Го напиша твоето прво мислење и тоа не заврши в канта.