Членови кои ја/го следат A.d.e.l.a

 1. Ammy.Lee

  Популарен член, Женски
  Пораки:
  1.996
  Допаѓања:
  2.276
  Поени од трофеи:
  326
 2. Anabieberfan

  Истакнат член
  Пораки:
  0
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  60
 3. anetka28

  Истакнат член
  Пораки:
  56
  Допаѓања:
  18
  Поени од трофеи:
  76
 4. branka15

  Истакнат член
  Пораки:
  0
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  60
 5. hollywood

  Истакнат член
  Пораки:
  0
  Допаѓања:
  1
  Поени од трофеи:
  63
 6. Lale3

  Истакнат член
  Пораки:
  105
  Допаѓања:
  17
  Поени од трофеи:
  91
 7. marrrrko

  Активен член
  Пораки:
  0
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  30
 8. Nilla

  Истакнат член
  Пораки:
  0
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  60
 9. pavlinapale

  Истакнат член, Женски
  Пораки:
  210
  Допаѓања:
  22
  Поени од трофеи:
  191
 10. s...a

  Истакнат член
  Пораки:
  1
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  61
 11. sanooo

  Истакнат член
  Пораки:
  15
  Допаѓања:
  6
  Поени од трофеи:
  66
 12. Zalubenoto

  Истакнат член
  Пораки:
  4
  Допаѓања:
  1
  Поени од трофеи:
  64