Членови кои ја/го следат afrodita26

 1. A171717

  Нов член, Женски
  Пораки:
  0
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  0
 2. Ajasmina

  Активен член, Женски
  Пораки:
  17
  Допаѓања:
  1
  Поени од трофеи:
  6
 3. INAINA...

  Активен член, Женски
  Пораки:
  1
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  11
 4. macmacuf

  Истакнат член, Женски
  Пораки:
  21
  Допаѓања:
  75
  Поени од трофеи:
  81
 5. veli4ekate

  Истакнат член, Женски
  Пораки:
  532
  Допаѓања:
  529
  Поени од трофеи:
  246
 6. Николаниче

  Активен член, Женски
  Пораки:
  5
  Допаѓања:
  58
  Поени од трофеи:
  39