Неодамнешна активност на agnes

 1. agnes одговори во темата Размена на книги во ПДФ формат.

  Не можам да ја најдам Пакетот и терапија ги имам н3кои други од Фицек

  5 јуни 2020 во 12:41
 2. agnes одговори во темата УН Диета.

  Гледам погоре зависници од благо дигам 2 прсти и јас сум истата само некако мислам тешко ќе ми оди без благо...Инаку денеска 4 ден овошен...

  5 јуни 2020 во 09:01
 3. agnes одговори во темата Размена на книги во ПДФ формат.

  Некој да не ја има Душекршачот од Фицек никаде не можам да ја најдам

  5 јуни 2020 во 08:57