Форумџика на годината 2019: НОМИНАЦИИ

Членови кои ги следи Aleksandar505tu

 1. AhThatFemaleProblems

  Истакнат член
  Пораки:
  367
  Допаѓања:
  146
  Поени од трофеи:
  246
 2. Alanna

  Популарен член, од Скопје
  Пораки:
  1.089
  Допаѓања:
  449
  Поени од трофеи:
  286
 3. ane111ane

  Истакнат член
  Пораки:
  32
  Допаѓања:
  4
  Поени од трофеи:
  116
 4. annnni

  Популарен член, од lost in my love location with my honey....
  Пораки:
  3.025
  Допаѓања:
  624
  Поени од трофеи:
  266
 5. antonela90

  Истакнат член
  Пораки:
  10
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  63
 6. anu6kaa

  Популарен член, Женски
  Пораки:
  1.283
  Допаѓања:
  421
  Поени од трофеи:
  296
 7. bile-bile

  Истакнат член
  Пораки:
  5
  Допаѓања:
  4
  Поени од трофеи:
  64
 8. bluberry

  Истакнат член
  Пораки:
  1.114
  Допаѓања:
  297
  Поени од трофеи:
  216
 9. bona

  Популарен член, од ...somewhere in the depths of the verses of an end
  Пораки:
  1.592
  Допаѓања:
  266
  Поени од трофеи:
  266
 10. butterfly89

  Истакнат член
  Пораки:
  62
  Допаѓања:
  78
  Поени од трофеи:
  136
 11. didija

  Истакнат член
  Пораки:
  222
  Допаѓања:
  102
  Поени од трофеи:
  156
 12. donna.17

  Популарен член, Женски
  Пораки:
  1.695
  Допаѓања:
  4.970
  Поени од трофеи:
  326
 13. Echo

  Истакнат член
  Пораки:
  215
  Допаѓања:
  89
  Поени од трофеи:
  206
 14. femina90

  Популарен член, од Скопје
  Пораки:
  3.997
  Допаѓања:
  2.305
  Поени од трофеи:
  326
 15. HeidiDiWalt

  Популарен член, од ..::Somewhere Over The Rainbow::..
  Пораки:
  1.163
  Допаѓања:
  1.496
  Поени од трофеи:
  326
 16. ivance5

  Истакнат член
  Пораки:
  226
  Допаѓања:
  164
  Поени од трофеи:
  156
 17. k.i.m

  Популарен член, од *On a pool party*
  Пораки:
  4.724
  Допаѓања:
  5.140
  Поени од трофеи:
  366
 18. kate-the-great

  Популарен член
  Пораки:
  1.473
  Допаѓања:
  1.822
  Поени од трофеи:
  316
 19. Kitten

  Форумски идол, Женски, 36
  Пораки:
  7.650
  Допаѓања:
  35.903
  Поени од трофеи:
  516
 20. Lacrimosa

  Популарен член, Женски
  Пораки:
  1.833
  Допаѓања:
  2.888
  Поени од трофеи:
  316