Членови кои ги следи Aleksandarlove

 1. angel

  Истакнат член
  Пораки:
  76
  Допаѓања:
  51
  Поени од трофеи:
  136
 2. Elenche

  Истакнат член
  Пораки:
  6
  Допаѓања:
  55
  Поени од трофеи:
  124
 3. Marija

  Истакнат член
  Пораки:
  6
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  151
 4. Melodi

  Истакнат член
  Пораки:
  10
  Допаѓања:
  29
  Поени од трофеи:
  106
 5. milena-21

  Истакнат член
  Пораки:
  20
  Допаѓања:
  4
  Поени од трофеи:
  106
 6. mmarija

  Истакнат член
  Пораки:
  23
  Допаѓања:
  33
  Поени од трофеи:
  156