Неодамнешна активност на Ana.Jones

 1. На Ana.Jones му/ѝ се допадна мислење на Leo_29 во темата Децата и градинките.

  Јас моето го запишав после 40 дена, во Хром. И 100 врски за да тргне. Пробај во влае. Во хром имаше 490 деца пред нас на список што чекаа...

  6 декември 2019 во 19:52
 2. На Ana.Jones му/ѝ се допадна мислење на Spidy во темата Децата и градинките.

  Ако ти дале потврда дека е примено, нема шанси да не го примат. Ако само си аплицирала, тогаш прават вакви проблеми. Јас исклучиво барав...

  5 декември 2019 во 12:07
 3. Ana.Jones одговори во темата Децата и градинките.

  Ќе пробам во Влае, ама не знам кај има јасли. А иначе бебето е запишано уште пред месеци.

  5 декември 2019 во 11:19
 4. На Ana.Jones му/ѝ се допадна мислење на Spidy во темата Децата и градинките.

  А во некоја соседна населба да аплицирате? Подобро да го возиш 10 минути до градинка, ама барем да знаеш дека ќе го примат, да не дојде...

  5 декември 2019 во 11:16
 5. На Ana.Jones му/ѝ се допадна мислење на TeddyGrey во темата Децата и градинките.

  Во Хром е преголема гужва, дури и врските треба да ти се многу јаки.

  5 декември 2019 во 11:16
 6. Ana.Jones одговори во темата Децата и градинките.

  Женски, ми треба помош, совет, енитинг. Во градинката во Хром му рекле на маж ми дека нема место, да си бара врски, а детево нема кој да...

  5 декември 2019 во 10:15