Неодамнешна активност на Anaouou

 1. На Anaouou му/ѝ се допадна мислење на @rollercoaster@ во темата Депилација во бременоста.

  Ја брчам :) пригушено слушаат во вода си се

  10 јули 2020 во 19:41
 2. Anaouou одговори во темата Депилација во бременоста.

  Да прашам стомак како депилирате јас претходно се со депилатор стомак, нозе и раце сега ме стра да не му брчам толку ?

  10 јули 2020 во 17:41
 3. На Anaouou му/ѝ се допадна мислење на Larahappy во темата Количка.

  Да дoбрo е. Се пере и навлаката. 10.000 денари.

  10 јули 2020 во 10:05
 4. Anaouou одговори во темата Количка.

  Душече дали е добро и колку го зедовте и јас за ова се мислам

  9 јули 2020 во 21:50
 5. На Anaouou му/ѝ се допадна мислење на Larahappy во темата Количка.

  Две недели. Ама oд сите штo сум слушала мнoгу пoбрзo им стига. Нашетo е сo механизам за спуштање.

  FB_IMG_1594315735440.jpg 9 јули 2020 во 21:49
 6. На Anaouou му/ѝ се допадна мислење на Thallia во темата Последно што купивме за бебушот.

  Креветчето 9800, душекот 2000 со антиалергена навлака.

  9 јули 2020 во 21:48
 7. Anaouou одговори во темата Количка.

  Може ли слика и јас таму гледав па се мислам и колку го чекавте ?

  9 јули 2020 во 14:20
 8. На Anaouou му/ѝ се допадна мислење на Milkiway во темата Последно што купивме за бебушот.

  Сега баш отворив на веб страната нивна имаш и цени и гледам голем избор имаат..како што гледам со цени с епонормални од Тач и Mother care

  9 јули 2020 во 13:55
 9. Anaouou одговори во темата Последно што купивме за бебушот.

  Колку го зедовте ?

  9 јули 2020 во 13:36
 10. Anaouou одговори во темата Целулит.

  Во Куманово е овој салон, мислам дека тогаш бараа во Куманово .

  9 јули 2020 во 09:16
 11. На Anaouou му/ѝ се допадна мислење на NanaMia во темата Труднички муабети.

  Пиев лоратадин, алергија на полрн, ама максимум 3 дена. Ми рече матичната, што помалку дена пиеш, подобро

  7 јули 2020 во 09:35
 12. Anaouou одговори во темата Труднички муабети.

  Помоош, дали некпја во бременост имала некоја алергија и што може да се користи не би сакала да пијам него да мачкам. Се утепав од чешање...

  7 јули 2020 во 08:49
 13. На Anaouou му/ѝ се допадна мислење на alex.eli во темата Термини на породување.

  Го напуштам ова убаво друштво. Се роди Мина :inlove: 02.07.2020 - 07:30 - на сите мајки во очекување ви посакувам “Со лесно!”.

  4 јули 2020
 14. Anaouou одговори во темата Трето тромесечие од бременост.

  До 36 или 37 недела бебе се врти, така да не е дефинитивна положба и јас пред 30та брв как матичен ми кажа карлично оној ден беше како што...

  4 јули 2020
 15. На Anaouou му/ѝ се допадна мислење на NanaMia во темата Трето тромесечие од бременост.

  Од 35та до 37ма,зависи како имаш закажано

  4 јули 2020