Доделени трофеи на Anaouou

 1. 20
  Награден(а): 19 април 2020

  Прекрасен ум

  Твоите мислења имаат 500 допаѓања. Одлична работа!

 2. 15
  Награден(а): 10 ноември 2019

  Сигурно се гордееш со себе

  Твоите мислења имаат 200 допаѓања.

 3. 50
  Награден(а): 21 октомври 2019

  Петта годишнина

  Сведок си на нашите почетоци. Ти благодариме за лојалноста.

 4. 10
  Награден(а): 12 март 2019

  Имаш верни обожаватели

  Твоите мислења имаат 100 допаѓања. Можеби треба да започнеш да делиш автограми.

 5. 40
  Награден(а): 21 октомври 2018

  Четврта годишнина

  4 години со Фемина. Честитки, сигурно веќе сте како семејство со останатите членови.

 6. 10
  Награден(а): 6 август 2018

  Имаш ново хоби

  100 испратени мислења. Колку време поминуваш тука? Продолжи со исто темпо.

 7. 30
  Награден(а): 22 октомври 2017

  Трета годишнина

  3 години со Фемина. Најверојатно имаш добри пријатели тука.

 8. 20
  Награден(а): 22 октомври 2016

  Втора годишнина

  2 години со Фемина. Продолжи го забавното патување со нас.

 9. 10
  Награден(а): 23 март 2016

  Среќен роденден

  Изненадување! Дополнителни поени како мал роденденски подарок од нас.

 10. 5
  Награден(а): 24 ноември 2015

  Те сакаат

  Твоите мислења имаат 50 допаѓања. Продолжи во тој стил!

 11. 10
  Награден(а): 22 октомври 2015

  Прва годишнина

  1 година со Фемина. Сигурно веќе се чувствуваш како дел од нашата заедница.

 12. 2
  Награден(а): 11 февруари 2015

  Влегуваш во игра

  10 испратени мислења. Веќе си на свој терен.

 13. 3
  Награден(а): 25 јануари 2015

  Имаш обожавател

  На некого му се допаѓа твое мислење. Продолжи да пишуваш за да провериш дали е само случајност.

 14. 1
  Награден(а): 28 октомври 2014

  Го скрши мразот

  Го напиша твоето прво мислење и тоа не заврши в канта.