Членови кои ги следи AngelaTaskova

 1. Dijana

  Истакнат член, Женски
  Пораки:
  67
  Допаѓања:
  89
  Поени од трофеи:
  191
 2. elena

  Истакнат член
  Пораки:
  0
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  100
 3. eli13

  Истакнат член, од Скопје
  Пораки:
  6
  Допаѓања:
  5
  Поени од трофеи:
  104
 4. Emilija

  Истакнат член, Женски
  Пораки:
  28
  Допаѓања:
  40
  Поени од трофеи:
  156
 5. emka

  Истакнат член
  Пораки:
  12
  Допаѓања:
  12
  Поени од трофеи:
  106
 6. irena

  Истакнат член
  Пораки:
  12
  Допаѓања:
  22
  Поени од трофеи:
  106
 7. jasmin

  Истакнат член
  Пораки:
  60
  Допаѓања:
  29
  Поени од трофеи:
  116
 8. kate

  Истакнат член
  Пораки:
  15
  Допаѓања:
  27
  Поени од трофеи:
  106
 9. kiki

  Истакнат член
  Пораки:
  29
  Допаѓања:
  17
  Поени од трофеи:
  106
 10. Marija

  Истакнат член
  Пораки:
  6
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  151
 11. Melodi

  Истакнат член
  Пораки:
  10
  Допаѓања:
  29
  Поени од трофеи:
  106
 12. milena-21

  Истакнат член
  Пораки:
  20
  Допаѓања:
  4
  Поени од трофеи:
  106
 13. Mimi

  Истакнат член, од Скопје
  Пораки:
  20
  Допаѓања:
  74
  Поени од трофеи:
  131
 14. mmarija

  Истакнат член
  Пораки:
  23
  Допаѓања:
  33
  Поени од трофеи:
  156
 15. Sonce

  Истакнат член
  Пораки:
  13
  Допаѓања:
  15
  Поени од трофеи:
  106