Неодамнешна активност на Anna-Karenin

 1. На Anna-Karenin му/ѝ се допадна мислење на S.J.Parker во темата Доење.

  Прочитај тука има и членки кои му прават и повеќе на бебето на своја рака, за да не остане гладно. Верувај темава ми била како оче наш, не...

  11 јули 2020 во 11:35
 2. На Anna-Karenin му/ѝ се допадна мислење на S.J.Parker во темата Доење.

  Мајкички извинете ама морам да ве прашам, посебно тие што се природно породени. Значи јас се породив сабота вечер, прво ставање на града...

  11 јули 2020 во 11:34
 3. На Anna-Karenin му/ѝ се допадна мислење на dunika во темата Последно што купивме за бебушот.

  [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] Се е од Зара,освен белото кардиганче. 90% од облеката и’ е од таму.Јас сум презадоволна од квалитетот.Е,имам...

  8DB88E24-B82F-429D-99DB-C02F6ED61524.jpeg 637C4259-1512-4FE6-9948-8849854AAD45.jpeg 89BDB9BD-E4C3-4F18-8E45-1B7F23944C56.jpeg 11 јули 2020 во 11:31
 4. На Anna-Karenin му/ѝ се допадна мислење на Izzy_0504 во темата Последно што купивме за бебушот.

  [ATTACH] [ATTACH] Си го подновивме бебуш денес и ќе си го учиме да биде другар на сите животни :)

  0514B6E5-1690-43D3-B46C-62B14CD5BCF1.jpeg 072B62FC-AE26-4218-9F1A-F69079B26435.jpeg 11 јули 2020 во 11:30
 5. На Anna-Karenin му/ѝ се допадна мислење на eta во темата Вонтелесно оплодување.

  Девојки, морам да се пофалам и овде. Се роди нашата долго очекувана принцеза Јана :inlove:. Беше неизвесно и драматично до самиот крај, но...

  10 јули 2020 во 08:05
 6. На Anna-Karenin му/ѝ се допадна мислење на eta во темата Се породив....

  Девојки, ви немам пишано, јас се породив претходниот вторник, на 30 јуни, во 07:33. Се породив предвреме, со полни 33 недели. Се роди...

  10 јули 2020 во 08:05
 7. На Anna-Karenin му/ѝ се допадна мислење на elcezelce во темата Последно што купивме за бебушот.

  [ATTACH] [ATTACH]

  20200708_154304.jpg 20200708_154450.jpg 8 јули 2020 во 22:38
 8. На Anna-Karenin му/ѝ се допадна мислење на Bubish26 во темата Последно што купивме за бебушот.

  [ATTACH] [ATTACH]

  04F19E13-2268-421D-B17B-143E4BC3FFD0.jpeg 48C473DA-0CA2-4E99-9BAC-D834D0586B5C.jpeg 8 јули 2020 во 14:30
 9. На Anna-Karenin му/ѝ се допадна мислење на koritsaki во темата Последно што купивме за бебушот.

  [IMG] [IMG]

  8 јули 2020 во 14:30
 10. На Anna-Karenin му/ѝ се допадна мислење на ocicka2014 во темата Последно што купивме за бебушот.

  [ATTACH] Мал е ама јас си почнав да се припремувам за читање :)

  IMG_20200707_131738.jpg 7 јули 2020 во 13:46
 11. На Anna-Karenin му/ѝ се допадна мислење на MACKICA1902 во темата Доење.

  сите на почетокот сме исти..Уф кога ке се сетам на првите месеци нервоза, плачење и страв да не бидат на ад..само упорноста и решеноста да...

  6 јули 2020 во 22:27
 12. На Anna-Karenin му/ѝ се допадна мислење на Vanj4e во темата Последно што купивме за бебушот.

  [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]

  20200706_185141.jpg 20200706_185127.jpg 20200706_185110.jpg 6 јули 2020 во 22:26