Доделени трофеи на Arhangel-maniac

  1. 50
    Награден(а): 12 јули 2016

    Петта годишнина

    Сведок си на нашите почетоци. Ти благодариме за лојалноста.

  2. 40
    Награден(а): 12 јули 2016

    Четврта годишнина

    4 години со Фемина. Честитки, сигурно веќе сте како семејство со останатите членови.

  3. 30
    Награден(а): 30 октомври 2014

    Трета годишнина

    3 години со Фемина. Најверојатно имаш добри пријатели тука.

  4. 20
    Награден(а): 30 октомври 2014

    Втора годишнина

    2 години со Фемина. Продолжи го забавното патување со нас.

  5. 10
    Награден(а): 30 октомври 2014

    Имаш верни обожаватели

    Твоите мислења имаат 100 допаѓања. Можеби треба да започнеш да делиш автограми.

  6. 10
    Награден(а): 30 октомври 2014

    Прва годишнина

    1 година со Фемина. Сигурно веќе се чувствуваш како дел од нашата заедница.

  7. 5
    Награден(а): 30 октомври 2014

    Те сакаат

    Твоите мислења имаат 50 допаѓања. Продолжи во тој стил!

  8. 2
    Награден(а): 30 октомври 2014

    Влегуваш во игра

    10 испратени мислења. Веќе си на свој терен.

  9. 30
    Награден(а): 28 октомври 2014

    Што и да правиш, продолжи така

    Твоите мислења имаат 1.000 допаѓања.

  10. 20
    Награден(а): 28 октомври 2014

    Прекрасен ум

    Твоите мислења имаат 500 допаѓања. Одлична работа!

  11. 3
    Награден(а): 28 октомври 2014

    Имаш обожавател

    На некого му се допаѓа твое мислење. Продолжи да пишуваш за да провериш дали е само случајност.

  12. 15
    Награден(а): 28 октомври 2014

    Сигурно се гордееш со себе

    Твоите мислења имаат 200 допаѓања.

  13. 10
    Награден(а): 28 октомври 2014

    Имаш ново хоби

    100 испратени мислења. Колку време поминуваш тука? Продолжи со исто темпо.

  14. 1
    Награден(а): 28 октомври 2014

    Го скрши мразот

    Го напиша твоето прво мислење и тоа не заврши в канта.