Неодамнешна активност на baby-star

  1. На baby-star му/ѝ се допадна мислење на Billy Idol во темата Што кога тој сака деца, а јас не?.

    Секој си има некоја цел во животот и зошто го живее. Океј, има луѓе што немаат и цел живот го поминуваат онака. Една од главните, ако не и...

    14 октомври 2019 во 11:01
  2. На baby-star му/ѝ се допадна мислење на babaDara во темата Што кога тој сака деца, а јас не?.

    Сакам да кажам дека ниту една работа во животот нема да ве исполни како дете во прегратка. Здравје Боже на сите Ви посакувам да се...

    14 октомври 2019 во 10:57