Неодамнешна активност на BabyD0ll

 1. На BabyD0ll му/ѝ се допадна мислење на macka91 во темата Совети, искуства од мајки за бебиња од 0-6 месеци.

  Јас за мојата не планирам да користам дубак. Рано е за седнување од сега, нормално има деца и порано кои седнуваат ама таму некаде 7-8...

  16 мај 2021 во 17:03
 2. BabyD0ll одговори во темата Совети, искуства од мајки за бебиња од 0-6 месеци.

  Моето исто се врти на меше и тоа брзо на спална само никако не го оставам може да ми падне. Лудница еј колку е брз сите се чудат. Ама за...

  16 мај 2021 во 16:42
 3. На BabyD0ll му/ѝ се допадна мислење на Saraaa9 во темата Совети, искуства од мајки за бебиња од 0-6 месеци.

  Супер, и моите сеуште не се стабилни да седат сами знаат да паднат лево - десно ама секој ден ќе стануваат се поцврсти и се трудат да бидат...

  16 мај 2021 во 16:40
 4. На BabyD0ll му/ѝ се допадна мислење на baby-star во темата Свекрвите и снаите – проблеми.

  ^Ако го шетаат зошто го шетаат, ако не го шетаат незаинтересирани, не го сакаат. Е ајде сега!

  16 мај 2021 во 13:38
 5. На BabyD0ll му/ѝ се допадна мислење на AngIv во темата Свекрвите и снаите – проблеми.

  Мене па раат ми е кога свекор ми ја земе малата да ја прошета, пример се заиграат на двор, и после еден час доагаат и ми кажува биле во...

  16 мај 2021 во 13:33
 6. На BabyD0ll му/ѝ се допадна мислење на Осе во темата Свекрвите и снаите – проблеми.

  Море еве ја 70 има ,па драми зошто градинка дрн дрн па испадна да не може во градинка нели со ковидот и сега тоа надменост ,глуматање као...

  16 мај 2021 во 13:32
 7. На BabyD0ll му/ѝ се допадна мислење на Elena878 во темата Свекрвите и снаите – проблеми.

  Па додека си во врска се гледа во каква фамилија влагаш, и дали и колку дечкото е приврзан за мајката и ако дојде до брак каде би живееле,...

  16 мај 2021 во 13:30