Членови кои ги следи barbara.sp

 1. Elenche

  Истакнат член
  Пораки:
  6
  Допаѓања:
  55
  Поени од трофеи:
  124
 2. Emilija

  Истакнат член, Женски
  Пораки:
  28
  Допаѓања:
  40
  Поени од трофеи:
  156
 3. irena

  Истакнат член
  Пораки:
  12
  Допаѓања:
  22
  Поени од трофеи:
  106
 4. kate

  Истакнат член
  Пораки:
  15
  Допаѓања:
  27
  Поени од трофеи:
  106
 5. Lastbreath

  Истакнат член, Машки, од Skopje
  Пораки:
  26
  Допаѓања:
  19
  Поени од трофеи:
  156
 6. Marija

  Истакнат член
  Пораки:
  6
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  151
 7. milena-21

  Истакнат член
  Пораки:
  20
  Допаѓања:
  4
  Поени од трофеи:
  106
 8. rikii

  Истакнат член
  Пораки:
  0
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  100