Последна содржина од Barbara94

 1. Barbara94
  [MEDIA]
  Мислење од: Barbara94, 17 март 2016 во категорија: Музика
 2. Barbara94
  [ATTACH]
  Мислење од: Barbara94, 17 март 2016 во категорија: Кафе-муабети
 3. Barbara94
  Макарони со зденка и чајна
  Мислење од: Barbara94, 13 март 2016 во категорија: Храна и пијалоци
 4. Barbara94
  :P[ATTACH]
  Мислење од: Barbara94, 28 февруари 2016 во категорија: Храна и пијалоци
 5. Barbara94
 6. Barbara94
  [MEDIA]
  Мислење од: Barbara94, 28 февруари 2016 во категорија: Музика
 7. Barbara94
  Порака на профилот

  I love you too

  I love you too
  Ажуриран статус од Barbara94, 21 јануари 2016
 8. Barbara94
  :D[ATTACH]
  Мислење од: Barbara94, 21 јануари 2016 во категорија: Храна и пијалоци
 9. Barbara94
  [MEDIA] :inlove:
  Мислење од: Barbara94, 21 јануари 2016 во категорија: Музика
 10. Barbara94
  Мислење

  Преса за коса

  :emo:
  Мислење од: Barbara94, 7 март 2014 во категорија: Коса
 11. Barbara94
  http://www.youtube.com/watch?v=tKmJatcialE 8)
  Мислење од: Barbara94, 14 февруари 2014 во категорија: Музика
 12. Barbara94
  :inlove: :inlove: :inlove:
  Мислење од: Barbara94, 14 февруари 2014 во категорија: Мода и стил
 13. Barbara94
 14. Barbara94
  http://www.youtube.com/watch?v=_awu4g5iuKY :P
  Мислење од: Barbara94, 30 јануари 2014 во категорија: Музика