Членови кои ги следи Barka

 1. angel

  Истакнат член
  Пораки:
  76
  Допаѓања:
  51
  Поени од трофеи:
  136
 2. bilkata

  Администратор
  Пораки:
  349
  Допаѓања:
  1.660
  Поени од трофеи:
  296
 3. Dijana

  Истакнат член, Женски
  Пораки:
  67
  Допаѓања:
  90
  Поени од трофеи:
  191
 4. elena

  Истакнат член
  Пораки:
  0
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  100
 5. Elenche

  Истакнат член
  Пораки:
  6
  Допаѓања:
  55
  Поени од трофеи:
  124
 6. eli13

  Истакнат член, од Скопје
  Пораки:
  6
  Допаѓања:
  5
  Поени од трофеи:
  104
 7. Emilija

  Истакнат член, Женски
  Пораки:
  28
  Допаѓања:
  40
  Поени од трофеи:
  156
 8. emka

  Истакнат член
  Пораки:
  12
  Допаѓања:
  12
  Поени од трофеи:
  106
 9. irena

  Истакнат член
  Пораки:
  12
  Допаѓања:
  22
  Поени од трофеи:
  106
 10. jasmin

  Истакнат член
  Пораки:
  60
  Допаѓања:
  29
  Поени од трофеи:
  116
 11. kate

  Истакнат член
  Пораки:
  15
  Допаѓања:
  27
  Поени од трофеи:
  106
 12. kiki

  Истакнат член
  Пораки:
  29
  Допаѓања:
  17
  Поени од трофеи:
  106
 13. mareto

  Истакнат член
  Пораки:
  8
  Допаѓања:
  5
  Поени од трофеи:
  104
 14. Marija

  Истакнат член
  Пораки:
  6
  Допаѓања:
  1
  Поени од трофеи:
  151
 15. Melodi

  Истакнат член
  Пораки:
  10
  Допаѓања:
  29
  Поени од трофеи:
  106
 16. milena-21

  Истакнат член
  Пораки:
  20
  Допаѓања:
  4
  Поени од трофеи:
  106
 17. Mimi

  Истакнат член, од Скопје
  Пораки:
  20
  Допаѓања:
  75
  Поени од трофеи:
  131
 18. Mireto

  Истакнат член
  Пораки:
  22
  Допаѓања:
  19
  Поени од трофеи:
  106
 19. mmarija

  Истакнат член
  Пораки:
  23
  Допаѓања:
  33
  Поени од трофеи:
  156
 20. rikii

  Истакнат член
  Пораки:
  0
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  100