Неодамнешна активност на BelieberYeahh

 1. BelieberYeahh одговори во темата 15% од ДДВ назад кај граѓаните.

  Нема точен рок, никогаш не се знае кога ќе исплатат, но штом се почнати би требало да завршат во текот на наредната недела. Исплатата...

  27 ноември 2020 во 23:47
 2. BelieberYeahh одговори во темата 15% од ДДВ назад кај граѓаните.

  Треба да пуштат за јули, август, септември. Во ова тековно тромесечје се октомври, ноември и декември.

  25 ноември 2020 во 14:41
 3. На BelieberYeahh му/ѝ се допадна мислење на ane.bella во темата Што последно си купивте? (лични слики).

  [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]

  20201114_143805.jpg 20201114_144727.jpg 20201113_140456.jpg 20201114_144318.jpg 20201113_140734.jpg 25 ноември 2020 во 09:42
 4. BelieberYeahh одговори во темата 15% од ДДВ назад кај граѓаните.

  Немам јас лично добиено, но мислам дека доколку добиеш ги излегува нотификација одма по скенирање на добитната сметка. Мислам дека имаше и...

  24 ноември 2020 во 19:29
 5. BelieberYeahh одговори во темата 15% од ДДВ назад кај граѓаните.

  Да прашам, доколку добиеш дневна награда од 1000 ден. дали ја исплаќаат заедно со тие 1800 или посебно?

  24 ноември 2020 во 17:12
 6. BelieberYeahh одговори во темата Опаѓање на косата.

  Да не има некој искуство со ампулите bioxsine dermagen и како сте задоволни? Ми ги препорачаа како замена за други кои порано ги пиев, но...

  23 ноември 2020 во 19:13