Неодамнешна активност на betiboo

  1. betiboo одговори во темата Семејно насилство.

    Здраво Сакам да прашам каде може да се обратат тие што се психички малтретирани и дали имаат некоја заштита и згрижување. Имам другарка...

    16 септември 2020 во 00:03