Неодамнешна активност на BirMelek

 1. На BirMelek му/ѝ се допадна мислење на CameliaMiller во темата Коронавирус: Состојбата во Македонија и светот.

  Ај што секако не чинеше, ни м од медицина немаше :x не сум ич ок со министер за здравство што не е доктор, ма колку сака добар менаџер нека...

  29 март 2020 во 14:55
 2. BirMelek одговори во темата Коронавирус: Состојбата во Македонија и светот.

  Секако, но барем знае медицинска терминологија. Веројатно во целата негова медицинска наобразба која е од прилично широк спектар, има...

  29 март 2020 во 14:48
 3. BirMelek одговори во темата Коронавирус: Состојбата во Македонија и светот.

  Леле колку пати ова си го велам додека го слушам човекот. Замислете ова да не задесеше со Тодоров :^) Мала су нам гробља :D

  29 март 2020 во 14:41
 4. На BirMelek му/ѝ се допадна мислење на rainbowmama во темата Совети, искуства од мајки за бебиња од 0-6 месеци.

  @Sreka16 Најдобро без перница. На почетокот му ставав таква под мал агол, ми дојде со гнездото, ама не помогна нешто во врска со бљуцкањето...

  28 март 2020 во 23:21
 5. BirMelek одговори во темата Коронавирус: Состојбата во Македонија и светот.

  И мене Даниловски ме паничи. Уште гробни места да си нарачаме после неговото излагање. Досега 3 месеци на тв велеја не се задржува во...

  28 март 2020 во 22:33
 6. На BirMelek му/ѝ се допадна мислење на kristina.k во темата Коронавирус: Состојбата во Македонија и светот.

  Селективно читате. Во неделата имал треска што траела пола саат и малку покачена температура. Во понеделникот направил тест и бил...

  28 март 2020 во 20:25
 7. BirMelek одговори во темата Коронавирус: Состојбата во Македонија и светот.

  Браво! Вирусов казна за гревовите стана, ц ц ц Нека пропадне болницата каде работи половина Битола, каде се пораѓа цела Битола и добар...

  28 март 2020 во 17:46
 8. На BirMelek му/ѝ се допадна мислење на anastasijaki во темата Коронавирус: Состојбата во Македонија и светот.

  Мора се на расправија да терате. Прашав ако има некој поупатен да објасни што има разлика од таа до оваа пандемија, јас ништо не предлагам....

  28 март 2020 во 17:42
 9. BirMelek одговори во темата Коронавирус: Состојбата во Македонија и светот.

  Па со оглед на тоа дека сега нема да има ништо, а ова е мал град да. Епинал порано и Епинал сега, не е исто.

  27 март 2020 во 23:55
 10. BirMelek одговори во темата Коронавирус: Состојбата во Македонија и светот.

  Браво за хуманиот потег на газдата на Епинал кој во време на затворени кафани и најверојатно откажани свадби, само тој, еден и единствен се...

  27 март 2020 во 23:45
 11. На BirMelek му/ѝ се допадна мислење на fana во темата Коронавирус: Состојбата во Македонија и светот.

  Нема грешка :rofl:

  27 март 2020 во 23:20
 12. BirMelek одговори во темата Коронавирус: Состојбата во Македонија и светот.

  Скопје и Битола споредуваш? Немој, отепани и така бевме, ќе не доотепат сега. Веќе има ургенции да се видат " на кратко ".

  27 март 2020 во 23:20
 13. BirMelek одговори во темата Коронавирус: Состојбата во Македонија и светот.

  Имате инфо дали се само од Малта ?

  27 март 2020 во 23:12
 14. На BirMelek му/ѝ се допадна мислење на danichap во темата Мајчински муабети.

  Добра вечер мајки. Прибрав компјутерот и слушаките во постела. Биче журка:tmi::rofl: Веќе предолго така функционираме, он на терен цела...

  27 март 2020 во 22:44