Членови кои ги следи bona

 1. Ariel

  Пораки:
  3.314
  Допаѓања:
  37.734
  Поени од трофеи:
  476
 2. babyketi

  Популарен член
  Пораки:
  1.302
  Допаѓања:
  617
  Поени од трофеи:
  286
 3. Bright

  Популарен член, од Чуден свет.
  Пораки:
  2.547
  Допаѓања:
  5.473
  Поени од трофеи:
  366
 4. Ema.Sk

  Популарен член, од Always step ahead
  Пораки:
  1.091
  Допаѓања:
  1.122
  Поени од трофеи:
  326
 5. emce-kremce

  Истакнат член
  Пораки:
  1.161
  Допаѓања:
  92
  Поени од трофеи:
  176
 6. Go-Girl

  Пораки:
  3.712
  Допаѓања:
  3.965
  Поени од трофеи:
  316
 7. Gordana10

  Форумски идол, Женски, од Скопје
  Пораки:
  6.899
  Допаѓања:
  9.145
  Поени од трофеи:
  406
 8. LaFille

  Истакнат член
  Пораки:
  1.358
  Допаѓања:
  51
  Поени од трофеи:
  171
 9. Lilit

  Форумски идол, од Зрно грашок
  Пораки:
  6.925
  Допаѓања:
  86.297
  Поени од трофеи:
  506
 10. Shelea

  Форумски идол
  Пораки:
  3.121
  Допаѓања:
  24.440
  Поени од трофеи:
  476
 11. strawberry18

  Истакнат член
  Пораки:
  107
  Допаѓања:
  18
  Поени од трофеи:
  131