Неодамнешна активност на bonbonka

 1. На bonbonka му/ѝ се допадна мислење на Biljarkata во темата Тироидна жлезда.

  Симптомите се мање више слични, ќе ти пуштам линк подоцна- brain fog, депресија, слаба коса/нокти итн. Ама глутенот го спомнав оти...

  10 април 2021 во 13:06
 2. На bonbonka му/ѝ се допадна мислење на pdb123 во темата Тироидна жлезда.

  Се приклучувам на клубот на Хашимото :). Пред една седмица си ги проверив хормоните (за прв пат) и имав TSH 8.48. Отидов кај специјалист за...

  10 април 2021 во 13:03
 3. На bonbonka му/ѝ се допадна мислење на Oneo во темата Тироидна жлезда.

  Јас на секои 3месеци ги испитувам TSH,FT4,FT3 и на 6месеци-година испитувам антитела. Друго немам проверено ништо. Со терапија сум веќе...

  10 април 2021 во 13:01
 4. На bonbonka му/ѝ се допадна мислење на Biljarkata во темата Тироидна жлезда.

  Ако се останатите хормони во ред (мислам Т3, Т4) само благо покачено ТСХ ништо не значи. Наводно кога бркаш бременост треба тсх да биде...

  8 април 2021 во 09:02
 5. На bonbonka му/ѝ се допадна мислење на SaRi4kaa ^^ во темата Бизнис идеја.

  Дечки помош...ми треба итно бизнис план,бизнис идеја за натпреварот Get in the ring и незнам од кај да почнам доколку имате нешто на ум би...

  8 април 2021 во 07:27
 6. На bonbonka му/ѝ се допадна мислење на kravce во темата Тироидна жлезда.

  Ќе бидеш во ред, не си сама, многу сме. Мислам дека од едно апче не можеш да имаш такви контра ефекти. Не се плаши од лекот, ќе ти помогне...

  7 април 2021
 7. bonbonka одговори во темата Тироидна жлезда.

  Spored mene mislam deka strasno vlijanie ima vremeto, a I vitaminot D si go praj svoeto... mislam deka site cvetame na soncencee leten...

  7 април 2021
 8. На bonbonka му/ѝ се допадна мислење на Ginger^ во темата Sadhguru.

  Го имам слушано , преслушано и никогаш не подразмислив дали позадински матно нешто се крие тука.:) моја грешка. Исто како Ана Бучевич, не...

  7 април 2021