Членови кои ги следи Chika-Boom

 1. Angelche

  Популарен член, од Вода
  Пораки:
  3.747
  Допаѓања:
  1.354
  Поени од трофеи:
  316
 2. annnni

  Популарен член, од lost in my love location with my honey....
  Пораки:
  3.025
  Допаѓања:
  628
  Поени од трофеи:
  266
 3. bilkata

  Администратор
  Пораки:
  349
  Допаѓања:
  1.661
  Поени од трофеи:
  296
 4. Dushica-sk

  Популарен член, 27
  Пораки:
  5.048
  Допаѓања:
  3.909
  Поени од трофеи:
  366
 5. enca.69

  Популарен член
  Пораки:
  1.709
  Допаѓања:
  3.417
  Поени од трофеи:
  316
 6. glammur

  Истакнат член
  Пораки:
  179
  Допаѓања:
  20
  Поени од трофеи:
  131
 7. k.i.m

  Популарен член, од *On a pool party*
  Пораки:
  4.729
  Допаѓања:
  5.142
  Поени од трофеи:
  366
 8. karak

  Популарен член
  Пораки:
  4.153
  Допаѓања:
  4.922
  Поени од трофеи:
  326
 9. LadyStyle

  Истакнат член
  Пораки:
  166
  Допаѓања:
  121
  Поени од трофеи:
  246