Форумџика на годината 2020

Доделени трофеи на dani.daniela

  1. 30
    Награден(а): 30 октомври 2014

    Трета годишнина

    3 години со Фемина. Најверојатно имаш добри пријатели тука.

  2. 20
    Награден(а): 30 октомври 2014

    Втора годишнина

    2 години со Фемина. Продолжи го забавното патување со нас.

  3. 10
    Награден(а): 30 октомври 2014

    Прва годишнина

    1 година со Фемина. Сигурно веќе се чувствуваш како дел од нашата заедница.