Неодамнешна активност на daylight

 1. На daylight му/ѝ се допадна мислење на SummerGirl во темата Вакцини: ЗА или ПРОТИВ.

  Нормално дека има различни реакции околу вакцините, ама со некои постови се претерува. Ги плашите мајките. А каде беа антиваксерите кога...

  19 јануари 2020 во 22:43
 2. На daylight му/ѝ се допадна мислење на Lianna Anna во темата Вакцини: ЗА или ПРОТИВ.

  Сега го прочитав "изџваканиот" текст, чиј автор (на оригиналот) е Стенли А. Плоткин. Во јавноста уште и познат како таткото на вакцините...

  19 јануари 2020 во 22:42
 3. На daylight му/ѝ се допадна мислење на nadja.d во темата Вакцини: ЗА или ПРОТИВ.

  Епидемијата стивна и Yarre се врати:^). Сега сме повторно гласни ,се до некоја нова епидемија кога волшебно ќе исчезнат антиваксерите од...

  19 јануари 2020 во 22:39
 4. На daylight му/ѝ се допадна мислење на kikin во темата Вакцини: ЗА или ПРОТИВ.

  Не ми е цел да се контрам зашто немам конкретен став за вакцините, кој како сака нека прави. Од текстов ќе потврдам дека да, вакцинираните...

  19 јануари 2020 во 22:35
 5. daylight одговори во темата Закон за употреба на македонски јазик.

  Има смисла само ако се стави во последна година (на пр. како завршен испит пред дипломирање) воедно како последен полусеместар а не цела...

  18 јануари 2020 во 21:12
 6. На daylight му/ѝ се допадна мислење на WildMk во темата Закон за употреба на македонски јазик.

  Ако зборуваш и/или пишуваш на дијалект, не значи дека си неписмен. А дека ни фали писменост во државава, ни фали... и тоа како...

  18 јануари 2020 во 21:09
 7. daylight одговори во темата Актуелни политички настани.

  Веста е од јули 2019, но сега ја гледам... нависина ова е патриот во вистинска смисла на зборот, дали има некој инфо за понатамошниот...

  18 јануари 2020 во 21:08
 8. На daylight му/ѝ се допадна мислење на kikin во темата 15% од ДДВ назад кај граѓаните.

  Значи, јули, август и септември =прво тромесечие, октомври, ноември и декември =второ.

  18 јануари 2020 во 18:40
 9. На daylight му/ѝ се допадна мислење на CameliaMiller во темата Медена земја (Honeyland) [2019].

  Филмот е уметност, како таква не постои баш дефиниција дали е добар или лош. На Американците може егзотичен им е, на нас рана за она што...

  18 јануари 2020 во 08:51
 10. На daylight му/ѝ се допадна мислење на Asparagus во темата Закон за употреба на македонски јазик.

  Па со таков став никогаш и нема да ги решиме другите маки во државава. Затоа што секогаш кога ќе се спомне одреден проблем, се јавува некој...

  18 јануари 2020 во 08:41
 11. На daylight му/ѝ се допадна мислење на Asparagus во темата Закон за употреба на македонски јазик.

  Текстовите во порталите се преполни со елементарни правописни грешки од типот на споено пишување на негација и глагол, (незнам, неможам,...

  18 јануари 2020 во 08:40
 12. На daylight му/ѝ се допадна мислење на Amellie13 во темата Закон за употреба на македонски јазик.

  Баш спортски активности најмалку е потребен. Тој што сака да биди физички активен и без таков предмет ќе биди, а тој што не сака нема...

  18 јануари 2020 во 08:39
 13. На daylight му/ѝ се допадна мислење на cresa-jagoda во темата Закон за употреба на македонски јазик.

  Да доволно време е, ама оди види колку научиле и колку писмени наставници имале за да ги научат. А да имаш дупки во знаењето за мајчиниот...

  18 јануари 2020 во 08:38
 14. На daylight му/ѝ се допадна мислење на cresa-jagoda во темата Закон за употреба на македонски јазик.

  Е баш Физичко е најнепотребен предмет. Некој ако сака да биде физички активен не му треба таков предмет за тоа. А ако некој не сака,...

  18 јануари 2020 во 08:36
 15. На daylight му/ѝ се допадна мислење на thequeen95 во темата Закон за употреба на македонски јазик.

  Мислам дека е сосема непотребно Ако некој после основно и средно образование не научил граматика и правопис нема ни на факултет да научи и...

  18 јануари 2020 во 08:36