Членови кои ги следи Dobie

 1. aleksandra362

  Активен член
  Пораки:
  29
  Допаѓања:
  8
  Поени од трофеи:
  36
 2. Angel4eeee

  Истакнат член, Женски, 27, од Doma :)
  Пораки:
  530
  Допаѓања:
  334
  Поени од трофеи:
  216
 3. blueeparadise

  Популарен член
  Пораки:
  3.034
  Допаѓања:
  5.353
  Поени од трофеи:
  376
 4. Deniel23

  Истакнат член
  Пораки:
  5
  Допаѓања:
  5
  Поени од трофеи:
  154
 5. feminium

  Истакнат член, од the other side of my mirror
  Пораки:
  1.709
  Допаѓања:
  1.737
  Поени од трофеи:
  196
 6. Flower27

  Популарен член, Женски, од up in the space
  Пораки:
  1.508
  Допаѓања:
  4.149
  Поени од трофеи:
  326
 7. LittlePinky

  Популарен член, Женски
  Пораки:
  1.376
  Допаѓања:
  4.309
  Поени од трофеи:
  326
 8. macysh

  Популарен член
  Пораки:
  1.030
  Допаѓања:
  662
  Поени од трофеи:
  296
 9. Marchy13

  Активен член
  Пораки:
  10
  Допаѓања:
  2
  Поени од трофеи:
  16
 10. Mia.MGK

  Активен член, Женски
  Пораки:
  142
  Допаѓања:
  253
  Поени од трофеи:
  46
 11. Ordinary

  Форумски идол
  Пораки:
  1.238
  Допаѓања:
  60.646
  Поени од трофеи:
  436
 12. sara3

  Пораки:
  505
  Допаѓања:
  383
  Поени од трофеи:
  266
 13. Trendafilka

  Форумски идол, од 221B Baker Street
  Пораки:
  5.941
  Допаѓања:
  27.529
  Поени од трофеи:
  456
 14. tropical

  Истакнат член, од In my house
  Пораки:
  202
  Допаѓања:
  59
  Поени од трофеи:
  156
 15. Westlife

  Популарен член
  Пораки:
  642
  Допаѓања:
  618
  Поени од трофеи:
  266