Членови кои ја/го следат Dog-lover

 1. Anonymous996

  Популарен член, од out in the middle of nowhere.
  Пораки:
  112
  Допаѓања:
  754
  Поени од трофеи:
  296
 2. Avenged

  Популарен член, Женски, 21, од California
  Пораки:
  613
  Допаѓања:
  1.487
  Поени од трофеи:
  306
 3. AziskaStrslenka

  Истакнат член, Женски, 24, од Тенџере за ајвар
  Пораки:
  412
  Допаѓања:
  3.504
  Поени од трофеи:
  166
 4. Barca-Gril

  Популарен член, Женски
  Пораки:
  869
  Допаѓања:
  924
  Поени од трофеи:
  296
 5. BARSELONA-onelove

  Активен член
  Пораки:
  2
  Допаѓања:
  3
  Поени од трофеи:
  14
 6. belieber14

  Активен член
  Пораки:
  41
  Допаѓања:
  3
  Поени од трофеи:
  16
 7. BelieberYeahh

  Популарен член, Женски, 22, од Stuck in the moment with you. ❤
  Пораки:
  1.394
  Допаѓања:
  2.166
  Поени од трофеи:
  326
 8. BlueHeart

  Популарен член, Женски, од Во Тардисот
  Пораки:
  237
  Допаѓања:
  469
  Поени од трофеи:
  266
 9. d5d

  Нов член
  Пораки:
  6
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  1
 10. Elissa

  Форумски идол, од Barbados
  Пораки:
  3.209
  Допаѓања:
  22.452
  Поени од трофеи:
  466
 11. ellieamor

  Активен член
  Пораки:
  28
  Допаѓања:
  1
  Поени од трофеи:
  6
 12. EMILI1999

  Истакнат член, Женски
  Пораки:
  377
  Допаѓања:
  51
  Поени од трофеи:
  216
 13. fashion.girl.13

  Истакнат член, Женски, од Во светот на бајките ^_^
  Пораки:
  262
  Допаѓања:
  358
  Поени од трофеи:
  176
 14. fatamorgana123

  Популарен член, од барајќи душевен мир
  Пораки:
  1.273
  Допаѓања:
  1.525
  Поени од трофеи:
  326
 15. gingerchild

  Популарен член, Женски, од хромозоми
  Пораки:
  1.496
  Допаѓања:
  4.991
  Поени од трофеи:
  266
 16. giru

  Нов член
  Пораки:
  6
  Допаѓања:
  2
  Поени од трофеи:
  4
 17. Golden

  Популарен член, Женски
  Пораки:
  1.066
  Допаѓања:
  1.399
  Поени од трофеи:
  326
 18. Good.Girl.

  Активен член, Женски
  Пораки:
  35
  Допаѓања:
  45
  Поени од трофеи:
  6
 19. H.O.P.E.

  Истакнат член, Женски
  Пораки:
  75
  Допаѓања:
  91
  Поени од трофеи:
  51
 20. i.love.fashion

  Активен член
  Пораки:
  31
  Допаѓања:
  1
  Поени од трофеи:
  26