Членови кои ги следи Dog-lover

 1. AnaKarenina

  Форумски идол, Женски, од Скопје
  Пораки:
  5.801
  Допаѓања:
  54.982
  Поени од трофеи:
  516
 2. ariela09

  Популарен член
  Пораки:
  945
  Допаѓања:
  1.765
  Поени од трофеи:
  306
 3. Avenged

  Популарен член, Женски, 21, од California
  Пораки:
  613
  Допаѓања:
  1.487
  Поени од трофеи:
  306
 4. AziskaStrslenka

  Истакнат член, Женски, 24, од Тенџере за ајвар
  Пораки:
  412
  Допаѓања:
  3.504
  Поени од трофеи:
  166
 5. BARSELONA-onelove

  Активен член
  Пораки:
  2
  Допаѓања:
  3
  Поени од трофеи:
  14
 6. Captain-Omni

  Популарен член
  Пораки:
  662
  Допаѓања:
  5.221
  Поени од трофеи:
  346
 7. Consultant

  Истакнат член, од Skopje
  Пораки:
  123
  Допаѓања:
  98
  Поени од трофеи:
  206
 8. d5d

  Нов член
  Пораки:
  6
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  1
 9. Daydream

  Популарен член, Женски, од Таму каде што најмногу сакам да бидам...
  Пораки:
  1.583
  Допаѓања:
  5.788
  Поени од трофеи:
  366
 10. De-lovely

  Популарен член, од Never Never Land
  Пораки:
  721
  Допаѓања:
  929
  Поени од трофеи:
  296
 11. Dream-Girl

  Модератор, Женски, од Milky Way
  Пораки:
  13.478
  Допаѓања:
  135.813
  Поени од трофеи:
  566
 12. Elennaa

  Популарен член, Женски
  Пораки:
  3.901
  Допаѓања:
  12.693
  Поени од трофеи:
  376
 13. eliesaab

  Популарен член, Женски
  Пораки:
  2.070
  Допаѓања:
  6.192
  Поени од трофеи:
  366
 14. Elissa

  Форумски идол, од Barbados
  Пораки:
  3.209
  Допаѓања:
  22.452
  Поени од трофеи:
  466
 15. EMoonlight

  Популарен член, Женски
  Пораки:
  1.313
  Допаѓања:
  12.703
  Поени од трофеи:
  376
 16. fatamorgana123

  Популарен член, од барајќи душевен мир
  Пораки:
  1.273
  Допаѓања:
  1.525
  Поени од трофеи:
  326
 17. gingerchild

  Популарен член, Женски, од хромозоми
  Пораки:
  1.496
  Допаѓања:
  4.991
  Поени од трофеи:
  266
 18. girl-miri

  Форумски идол, Женски, од ‍‍‍Family‍‍‍
  Пораки:
  7.667
  Допаѓања:
  19.747
  Поени од трофеи:
  416
 19. Golden

  Популарен член, Женски
  Пораки:
  1.066
  Допаѓања:
  1.399
  Поени од трофеи:
  326
 20. Kaley

  Популарен член, Женски
  Пораки:
  1.031
  Допаѓања:
  2.894
  Поени од трофеи:
  326