Членови кои ги следи dominantna

 1. angel

  Истакнат член
  Пораки:
  76
  Допаѓања:
  51
  Поени од трофеи:
  136
 2. Annath

  Форумски идол, Женски
  Пораки:
  15.533
  Допаѓања:
  132.532
  Поени од трофеи:
  566
 3. bella.gk

  Истакнат член, Женски
  Пораки:
  382
  Допаѓања:
  645
  Поени од трофеи:
  226
 4. Biljana

  Истакнат член
  Пораки:
  13
  Допаѓања:
  8
  Поени од трофеи:
  156
 5. cece

  Истакнат член
  Пораки:
  1
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  101
 6. Emilija

  Истакнат член, Женски
  Пораки:
  28
  Допаѓања:
  40
  Поени од трофеи:
  156
 7. emka

  Истакнат член
  Пораки:
  12
  Допаѓања:
  12
  Поени од трофеи:
  106
 8. Gabi

  Истакнат член
  Пораки:
  0
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  100
 9. Gordana10

  Форумски идол, Женски, од Скопје
  Пораки:
  6.898
  Допаѓања:
  9.170
  Поени од трофеи:
  406
 10. irenam1711

  Истакнат член
  Пораки:
  0
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  100
 11. katakomba24

  Популарен член, од Vaci Utca... <3 47-48
  Пораки:
  613
  Допаѓања:
  532
  Поени од трофеи:
  296
 12. kate

  Истакнат член
  Пораки:
  15
  Допаѓања:
  27
  Поени од трофеи:
  106
 13. Lolipop23

  Форумски идол, Женски
  Пораки:
  5.379
  Допаѓања:
  26.085
  Поени од трофеи:
  516
 14. Lux

  Форумски идол, Женски, од Секаде по малку.
  Пораки:
  7.068
  Допаѓања:
  6.342
  Поени од трофеи:
  416
 15. macetoo

  Истакнат член
  Пораки:
  8
  Допаѓања:
  6
  Поени од трофеи:
  64
 16. Marija

  Истакнат член
  Пораки:
  6
  Допаѓања:
  1
  Поени од трофеи:
  151
 17. Mimi

  Истакнат член, од Скопје
  Пораки:
  20
  Допаѓања:
  75
  Поени од трофеи:
  131
 18. padme1517

  Истакнат член
  Пораки:
  127
  Допаѓања:
  14
  Поени од трофеи:
  131
 19. RainBow

  Глобален модератор, Женски
  Пораки:
  18.850
  Допаѓања:
  47.175
  Поени од трофеи:
  556
 20. rossonerka

  Популарен член
  Пораки:
  4.159
  Допаѓања:
  15.270
  Поени од трофеи:
  366