Доделени трофеи на EarthFire

 1. 20
  Награден(а): 12 октомври 2017

  Прекрасен ум

  Твоите мислења имаат 500 допаѓања. Одлична работа!

 2. 10
  Награден(а): 12 октомври 2017

  Имаш ново хоби

  100 испратени мислења. Колку време поминуваш тука? Продолжи со исто темпо.

 3. 15
  Награден(а): 1 октомври 2017

  Сигурно се гордееш со себе

  Твоите мислења имаат 200 допаѓања.

 4. 10
  Награден(а): 29 септември 2017

  Имаш верни обожаватели

  Твоите мислења имаат 100 допаѓања. Можеби треба да започнеш да делиш автограми.

 5. 5
  Награден(а): 28 септември 2017

  Те сакаат

  Твоите мислења имаат 50 допаѓања. Продолжи во тој стил!

 6. 30
  Награден(а): 27 септември 2017

  Трета годишнина

  3 години со Фемина. Најверојатно имаш добри пријатели тука.

 7. 2
  Награден(а): 7 август 2017

  Влегуваш во игра

  10 испратени мислења. Веќе си на свој терен.

 8. 20
  Награден(а): 4 август 2017

  Втора годишнина

  2 години со Фемина. Продолжи го забавното патување со нас.

 9. 10
  Награден(а): 4 август 2017

  Прва годишнина

  1 година со Фемина. Сигурно веќе се чувствуваш како дел од нашата заедница.

 10. 3
  Награден(а): 4 август 2017

  Имаш обожавател

  На некого му се допаѓа твое мислење. Продолжи да пишуваш за да провериш дали е само случајност.

 11. 1
  Награден(а): 28 октомври 2014

  Го скрши мразот

  Го напиша твоето прво мислење и тоа не заврши в канта.