Последна содржина од elenkaaa

 1. elenkaaa
  би кажала само ТЕ САКАМ! и би го бакнала....
  Мислење од: elenkaaa, 21 септември 2010 во категорија: Врски
 2. elenkaaa
 3. elenkaaa
 4. elenkaaa
 5. elenkaaa
 6. elenkaaa
 7. elenkaaa