Членови кои ги следи Elisa

 1. angel

  Истакнат член
  Пораки:
  76
  Допаѓања:
  51
  Поени од трофеи:
  136
 2. Bianca

  Истакнат член
  Пораки:
  21
  Допаѓања:
  14
  Поени од трофеи:
  106
 3. fairytale

  Истакнат член
  Пораки:
  201
  Допаѓања:
  24
  Поени од трофеи:
  131
 4. gwen

  Истакнат член
  Пораки:
  265
  Допаѓања:
  74
  Поени од трофеи:
  206
 5. hristin4e

  Истакнат член, Женски
  Пораки:
  261
  Допаѓања:
  513
  Поени од трофеи:
  216
 6. m.a.r.e

  Истакнат член
  Пораки:
  22
  Допаѓања:
  15
  Поени од трофеи:
  106
 7. mariija

  Истакнат член
  Пораки:
  9
  Допаѓања:
  1
  Поени од трофеи:
  154
 8. mina

  Популарен член
  Пораки:
  1.260
  Допаѓања:
  622
  Поени од трофеи:
  266
 9. Taa

  Истакнат член
  Пораки:
  56
  Допаѓања:
  66
  Поени од трофеи:
  171