Членови кои ја/го следат franca

 1. 3Ll13(Eli)

  Активен член, Женски, 38
  Пораки:
  29
  Допаѓања:
  16
  Поени од трофеи:
  16
 2. Angel4eeee

  Истакнат член, Женски, 26, од Doma :)
  Пораки:
  530
  Допаѓања:
  333
  Поени од трофеи:
  216
 3. anina

  Популарен член, Женски
  Пораки:
  1.141
  Допаѓања:
  5.220
  Поени од трофеи:
  346
 4. BI-44

  Популарен член
  Пораки:
  810
  Допаѓања:
  299
  Поени од трофеи:
  256
 5. Bokchee

  Истакнат член, Машки, од Скопје
  Пораки:
  658
  Допаѓања:
  818
  Поени од трофеи:
  246
 6. cvetce7

  Активен член, Женски
  Пораки:
  16
  Допаѓања:
  1
  Поени од трофеи:
  16
 7. maaraa96

  Истакнат член, Женски
  Пораки:
  370
  Допаѓања:
  228
  Поени од трофеи:
  156
 8. pierces

  Истакнат член
  Пораки:
  21
  Допаѓања:
  5
  Поени од трофеи:
  166
 9. SuperGirl8

  Истакнат член, Женски, од Summoners rift☮
  Пораки:
  202
  Допаѓања:
  203
  Поени од трофеи:
  136
 10. sweety90

  Истакнат член, Женски, од Switzerland <3
  Пораки:
  179
  Допаѓања:
  218
  Поени од трофеи:
  196
 11. tessie

  Пораки:
  5.299
  Допаѓања:
  17.968
  Поени од трофеи:
  406
 12. VictoriaSan

  Истакнат член, Женски
  Пораки:
  278
  Допаѓања:
  899
  Поени од трофеи:
  226
 13. Viki693

  Популарен член, Женски
  Пораки:
  553
  Допаѓања:
  579
  Поени од трофеи:
  276
 14. НаталиЛили

  Популарен член, Женски
  Пораки:
  1.215
  Допаѓања:
  6.629
  Поени од трофеи:
  346
 15. ушко

  Истакнат член, Машки
  Пораки:
  246
  Допаѓања:
  700
  Поени од трофеи:
  136