Членови кои ја/го следат gami

 1. aerodrom

  Истакнат член
  Пораки:
  115
  Допаѓања:
  82
  Поени од трофеи:
  201
 2. CinDereLLa.1

  Истакнат член
  Пораки:
  40
  Допаѓања:
  2
  Поени од трофеи:
  76
 3. deprimirana

  Истакнат член
  Пораки:
  37
  Допаѓања:
  2
  Поени од трофеи:
  166
 4. nina16

  Истакнат член
  Пораки:
  10
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  63
 5. Noddyy

  Истакнат член
  Пораки:
  6
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  61
 6. precious.w

  Истакнат член
  Пораки:
  1
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  61
 7. soncka

  Истакнат член
  Пораки:
  2
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  61
 8. tanjuskata

  Истакнат член
  Пораки:
  3
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  61