Доделени трофеи на GeoDidi

 1. 10
  Награден(а): 1 април 2020

  Имаш верни обожаватели

  Твоите мислења имаат 100 допаѓања. Можеби треба да започнеш да делиш автограми.

 2. 5
  Награден(а): 16 декември 2017

  Те сакаат

  Твоите мислења имаат 50 допаѓања. Продолжи во тој стил!

 3. 2
  Награден(а): 21 ноември 2016

  Влегуваш во игра

  10 испратени мислења. Веќе си на свој терен.

 4. 50
  Награден(а): 13 септември 2015

  Петта годишнина

  Сведок си на нашите почетоци. Ти благодариме за лојалноста.

 5. 10
  Награден(а): 12 април 2015

  Среќен роденден

  Изненадување! Дополнителни поени како мал роденденски подарок од нас.

 6. 40
  Награден(а): 30 октомври 2014

  Четврта годишнина

  4 години со Фемина. Честитки, сигурно веќе сте како семејство со останатите членови.

 7. 30
  Награден(а): 30 октомври 2014

  Трета годишнина

  3 години со Фемина. Најверојатно имаш добри пријатели тука.

 8. 20
  Награден(а): 30 октомври 2014

  Втора годишнина

  2 години со Фемина. Продолжи го забавното патување со нас.

 9. 10
  Награден(а): 30 октомври 2014

  Прва годишнина

  1 година со Фемина. Сигурно веќе се чувствуваш како дел од нашата заедница.

 10. 3
  Награден(а): 28 октомври 2014

  Имаш обожавател

  На некого му се допаѓа твое мислење. Продолжи да пишуваш за да провериш дали е само случајност.

 11. 1
  Награден(а): 28 октомври 2014

  Го скрши мразот

  Го напиша твоето прво мислење и тоа не заврши в канта.