Членови кои ја/го следат girl12

 1. angelche16

  Популарен член, Женски
  Пораки:
  1.872
  Допаѓања:
  7.658
  Поени од трофеи:
  346
 2. badgirl12

  Истакнат член
  Пораки:
  58
  Допаѓања:
  15
  Поени од трофеи:
  116
 3. bebce91

  Истакнат член
  Пораки:
  5
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  101
 4. flawless

  Истакнат член
  Пораки:
  66
  Допаѓања:
  5
  Поени од трофеи:
  116
 5. frose.stojkovski

  Истакнат член
  Пораки:
  0
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  100
 6. kikkki

  Популарен член, Женски
  Пораки:
  2.583
  Допаѓања:
  4.668
  Поени од трофеи:
  326
 7. lady-V

  Истакнат член
  Пораки:
  1
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  101
 8. Reaper666

  Истакнат член
  Пораки:
  142
  Допаѓања:
  15
  Поени од трофеи:
  91
 9. rockangel

  Истакнат член
  Пораки:
  32
  Допаѓања:
  1
  Поени од трофеи:
  116
 10. The.Fame.Monster

  Истакнат член
  Пораки:
  125
  Допаѓања:
  23
  Поени од трофеи:
  181
 11. The.Girl.Next.Door

  Истакнат член
  Пораки:
  99
  Допаѓања:
  16
  Поени од трофеи:
  76