Последна содржина од gogimica

 1. gogimica
  Мислење

  Анксиозност

  Jas isto,tremor na race,na celo telo...no ete se boram nekako
  Мислење од: gogimica, 16 јануари 2020 во категорија: Здравствени проблеми
 2. gogimica
 3. gogimica
 4. gogimica
 5. gogimica
 6. gogimica
 7. gogimica
 8. gogimica
 9. gogimica
 10. gogimica
 11. gogimica
  Мислење

  Анксиозност

  Мислење од: gogimica, 27 јуни 2019 во категорија: Здравствени проблеми
 12. gogimica
 13. gogimica
 14. gogimica
 15. gogimica