Членови кои ја/го следат Gordana10

 1. AnimeHQ

  Истакнат член, од where the sun never shines
  Пораки:
  100
  Допаѓања:
  245
  Поени од трофеи:
  126
 2. annula

  Истакнат член
  Пораки:
  1
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  101
 3. AnnulaDramaQueen

  Истакнат член
  Пораки:
  2
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  101
 4. Anouk

  Истакнат член
  Пораки:
  806
  Допаѓања:
  1.378
  Поени од трофеи:
  246
 5. antonina

  Популарен член
  Пораки:
  368
  Допаѓања:
  809
  Поени од трофеи:
  296
 6. Antoninaaa

  Истакнат член, од Насекаде...
  Пораки:
  557
  Допаѓања:
  1.658
  Поени од трофеи:
  216
 7. anu6kaa

  Популарен член, Женски
  Пораки:
  1.298
  Допаѓања:
  424
  Поени од трофеи:
  296
 8. argentina

  Истакнат член
  Пораки:
  85
  Допаѓања:
  10
  Поени од трофеи:
  166
 9. ariel333ariel

  Активен член, Женски, од од земјата на чудата
  Пораки:
  42
  Допаѓања:
  58
  Поени од трофеи:
  11
 10. avriill

  Истакнат член, Женски, од Прилеп
  Пораки:
  55
  Допаѓања:
  15
  Поени од трофеи:
  166
 11. AziskaStrslenka

  Истакнат член, Женски, 23, од Тенџере за ајвар
  Пораки:
  412
  Допаѓања:
  3.498
  Поени од трофеи:
  166
 12. babyyyy

  Истакнат член
  Пораки:
  11
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  103
 13. baguf4e

  Популарен член, Женски
  Пораки:
  2.878
  Допаѓања:
  3.917
  Поени од трофеи:
  326
 14. Barbie07

  Популарен член, Женски, од Italyyy
  Пораки:
  353
  Допаѓања:
  588
  Поени од трофеи:
  276
 15. barbiegirl.24

  Истакнат член, Женски
  Пораки:
  804
  Допаѓања:
  4.444
  Поени од трофеи:
  156
 16. barbyyy

  Популарен член, Женски
  Пораки:
  796
  Допаѓања:
  290
  Поени од трофеи:
  256
 17. Biggie

  Истакнат член, од на чекор до рајот
  Пораки:
  210
  Допаѓања:
  62
  Поени од трофеи:
  206
 18. bile991

  Истакнат член
  Пораки:
  129
  Допаѓања:
  10
  Поени од трофеи:
  131
 19. blackstyle

  Истакнат член, Женски, 30
  Пораки:
  119
  Допаѓања:
  43
  Поени од трофеи:
  176
 20. BlovesI

  Активен член
  Пораки:
  32
  Допаѓања:
  2
  Поени од трофеи:
  46