Членови кои ги следи Hayley

 1. anabel-a

  Популарен член, од New York
  Пораки:
  3.334
  Допаѓања:
  15.489
  Поени од трофеи:
  316
 2. Bright

  Популарен член, од Чуден свет.
  Пораки:
  2.547
  Допаѓања:
  5.488
  Поени од трофеи:
  366
 3. FortuneTeller.xD

  Популарен член
  Пораки:
  655
  Допаѓања:
  381
  Поени од трофеи:
  266
 4. L-enna

  Популарен член
  Пораки:
  1.106
  Допаѓања:
  1.787
  Поени од трофеи:
  316
 5. ljubam

  Популарен член, Женски
  Пораки:
  2.412
  Допаѓања:
  18.400
  Поени од трофеи:
  366